יום שישי, 12 במאי 2017

עוגת ביסקויטים גבינה עשירה,חגיגית והכי טעימה שתכינו !!




היי חברים,
עוגת ביסקויטים היא עוגה שאהובה על כולם ❤
מהסטנדרטית הבסיסית של פעם ועד המשודרגת של היום.
היום המבחר והשפע מאפשרים לנו להכין את העוגה האהובה עם תוספות מענינות, מפתיעות וטעימות.
חייבת לציין שאני מאד אוהבת את העוגה של פעם ואני מכינה אותה כמה פעמים בשנה.
לכבוד חג שבועות שמתקרב חשבתי לנסות להכין עוגת ביסקויטים גבינה עם כל מיני שדרוגים (החלטתי לשלב כמה סוגי ביסקויט פתי בר ולא רק את הקלאסי), יצאה עוגה מהממת👍
אחרי שעתיים במקרר (לא היה לבנות ולדני סבלנות) חצי התחסל 😍 סימן להצלחה מסחררת....
מדיבורים נעבור למתכון 😉

עוגת ביסקויטים גבינה עשירה,חגיגית וטעימה לשבועות ולכל יום 

מצרכים לתבנית עגולה (אני הכנתי בתבנית משושה חד פעמי קרטון של ניקול):
שרוול פתי בר קלאסי
שרוול פתי בר מריר
חצי כוס חלב עם כפית נס קפה (לטבילת הפתי בר)
למלית הגבינה:
שמנת מתוקה קופסא
חצי כוס סוכר (כוס מדידה)
חבילת פודינג וניל
3/4 קופסא גבינה לבנה 5%

למלית השוקולד:
שמנת מתוקה קופסא
חצי כוס סוכר
חבילת פודינג שוקולד

לקצפת מעל:
שמנת מתוקה קופסא
כוס חלב
חבילת פודינג וניל

אופן ההכנה:
להרטיב ולסדר פתי בר מריר בתחתית התבנית (ניתן לשים בהתחלה פתי בר קלאסי ואחר כך מריר או שניהם)
להכין את מלית הגבינה: להקציף שמנת עם סוכר ופודינג עד שזה קצף יציב ואז להוסיף גבינה בתנועות קיפול.
לשפוך את המלית גבינה מעל הפתי בר.
ניתן להשתמש במלית גבינה הטעימה הזו בקינוחי כוסות פשוט לשבור ביסקויטים בכוס מעל לשים/לזלף את מלית הגבינה
ומעל מה שבא לכם...תותים,שוקולד,קרמל ועוד....
מעל מלית הגבינה להרטיב ולסדר פתי בר קלאסי.
להכין מלית שוקולד: להקציף שמנת סוכר ופודינג לקצף יציב, לשפוך מעל הפתי בר קלאסי.
להרטיב ולסדר פתי בר שני הטעמים (שמתי גם מריר וגם קלאסי) על מלית השוקולד.
עכשיו מכינים את הקצפת: מקציפים שמנת חלב ופודינג לקצף יציב ואז מזלפים או שופכים מעל מה שבא לכם.
ניתן לפזר על הקצפת סוכריות (בחתיכה של הבנות פיזרתי) שוקולד מריר מגורד,אגוזים, אבקת קקאו,
סירופ שוקולד,לוטוס ועוד....

להכניס למקרר ואחרי כמה שעות לחתוך ולהגיש.
עוגה שחובה לאמץ בהתחייבות👍

קבלו תמונות משלבי ההכנה:









חג שבועות שמח חברים💕

עוד מתכונים טעימים עסיסיים וקלים תוכלו למצוא בדף שלי "מהזוית של רוית"
פשוט תעשו לייק ותתעדכנו במתכונים חדשים ומוצלחים ... מצרפת לינק :


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה