היי חברים,
"חוות תקוע" חוגגים 30 שנות חדשנות ומשיקים במיוחד לרגל החג והשנה החדשה מגוון המוצרים
במארזים חגיגיים בצירוף מתכונים לפטריות וירקות סופר מיוחדים.
חוות תקוע-אוצרות מן הטבע !
"חוות תקוע" נוסדה בשנת 1986 והתחילו כבית גידול לפטריות יער ,מאז הרחיבו את סל המוצרים שלהם .
חוות תקוע מביאה ללקוחות מוצרים מן הטבע ,חדשנות ,בריאות,איכות ושירות מצויין .
מגוון המוצרים שתוכלו לרכוש באריזה חגיגית לחג:
פטריות מלך היער
בשרניות וטעימות מאד (מתאימות כתחליף למנה בשרית)
פטריות שי טאקי
פטריות בעלות טעם עשיר משתלבת נהדר במגוון מנות: מוקפצים,תבשילי בשר,עוף ודגים ועוד....
ועוד המון סוגי פטריות: יער,שינוקי,שי מגי...
שורש ג'ינג'ר
תבלין שנותן טעם ייחודי חריף ומרענן, ידוע בסגולותיו הבריאותיות.
משתלב במנות אסיאתיות,תבשילי בשר/דגים ועוף ועוד...
אנדיב לבן ואדום
בעל מרירות מעודנת משתלב נפלא בסלטים.
עגבניות לחות
עגבניות מיובשות בשמש, עם טעם עשיר.
משתלבות נהדר בסלטים כריכים רטבים ועוד....
בצלצלי שאלוט
מתקתקים, קטנים וטעימים מאד, משתלבים בבישולים סלטים ועוד....
כשר בהשגחת רבנות ניר עציון.
להשיג ברשתות השיווק.
ועכשיו קבלו מתכון מנצח לקציצות ברוטב:
1/2 קילו בשר טחון (אני ערבבתי עוף טחון עם בשר טחון )
1 בצל מגורד
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה
ביצה
פירורי לחם
תבלינים: מלח,פלפל שחור,פפריקה מתוקה, טיפה קינמון
לערבב את כל המצרכים לתת לתערובת קצת לנוח כדי לספוג טעמים.
לעשות עיגולים לטגן קצת (אין צורך לטגן יותר מידי כי הקציצות ממשיכות להתבשל ברוטב) משני הצדדים ולשים בצד.
לרוטב:
מים
רסק עגבניות קופסא קטנה
תפוח אדמה גדול חתוך לעיגולים
כוס אפונה וגזר חתוכים( אני השתמשתי בשקית של שופרסל אפונה וגזר)
תבלינים (כמו בקציצות)
ובצלצלי שאלוט קלופים ושלמים
לשים רסק עגבניות בסיר עם קצת שמן להוסיף את התפוח אדמה והאפונה והגזר לתת לזה כמה דקות
על האש להוסיף טיפה מיים ואז להוסיף את התבלינים לפי הטעם ומים (אחרי שהוספתם מים תקנו תיבול)
אחרי רתיחה מוסיפים את הקציצות ובצלצלי השאלוט.
מנמיכים את האש ונותנים לזה להתבשל כ-45 דקות (לבדוק שתפוח האדמה רך)
חוות תקוע דואגים לנו למוצרים טעימים שמשדרגים כל תבשיל/סלט/מאפה שנכין לחג!!!
הבצלים מפתיעים מתוקים וטעימים, מצאתי את עצמי מחפשת אותם :)
חג שמח ובתיאבון :)
עוד מתכונים טעימים עסיסיים וקלים תוכלו למצוא בדף שלי "מהזוית של רוית"קציצות ברוטב עגבניות עם תפוחי אדמה, אפונה וגזר ובצלצלי שאלוט:
מצרכים:1/2 קילו בשר טחון (אני ערבבתי עוף טחון עם בשר טחון )
1 בצל מגורד
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה
ביצה
פירורי לחם
תבלינים: מלח,פלפל שחור,פפריקה מתוקה, טיפה קינמון
לערבב את כל המצרכים לתת לתערובת קצת לנוח כדי לספוג טעמים.
לעשות עיגולים לטגן קצת (אין צורך לטגן יותר מידי כי הקציצות ממשיכות להתבשל ברוטב) משני הצדדים ולשים בצד.
לרוטב:
מים
רסק עגבניות קופסא קטנה
תפוח אדמה גדול חתוך לעיגולים
כוס אפונה וגזר חתוכים( אני השתמשתי בשקית של שופרסל אפונה וגזר)
תבלינים (כמו בקציצות)
ובצלצלי שאלוט קלופים ושלמים
לשים רסק עגבניות בסיר עם קצת שמן להוסיף את התפוח אדמה והאפונה והגזר לתת לזה כמה דקות
על האש להוסיף טיפה מיים ואז להוסיף את התבלינים לפי הטעם ומים (אחרי שהוספתם מים תקנו תיבול)
אחרי רתיחה מוסיפים את הקציצות ובצלצלי השאלוט.
מנמיכים את האש ונותנים לזה להתבשל כ-45 דקות (לבדוק שתפוח האדמה רך)
חוות תקוע דואגים לנו למוצרים טעימים שמשדרגים כל תבשיל/סלט/מאפה שנכין לחג!!!
הבצלים מפתיעים מתוקים וטעימים, מצאתי את עצמי מחפשת אותם :)
חג שמח ובתיאבון :)
פשוט תעשו לייק לדף " מהזוית של רוית " ותתעדכנו במתכונים חדשים טעימים קלים ובריאים יותר !
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה