היי חברים,
"...וחג השבועות תעשה לך ....עוגת גבינה פירורים הכי טעימה וקלה שמתחסלת עוד בערב החג ....."
משתפת אתכם במתכון שעובר אצלנו מדור לדור :)
כמו שאתם כבר יודעים אני נהנית לשתף במתכונים ובטח שבמתכונים כאלה שהם סופר טעימים
קלים להכנה ולביצוע וגם שקוצרים ים מחמאות.
אז קבלו עוגת גבינה עם פירורים חגיגית מושלמת לבנה לחג :
כמובן שמצרפת לכם תמונות מההכנה:מצרכים לבצק:
2 וחצי כוסות קמח תופח
1/2 כוס סוכר
חבילה מחמאה מומסת
2 ביצים 3 סוכר וניל
מצרכים לקרם:
2 שמנת רגילה
1 ורבע כוס סוכר
4 ביצים
3 סוכר וניל
1/2 מחמאה מומסת
שמנת מתוקה
להכנת הבצק:
לשים את כל המצרכים ושמים במקרר לשעה מנוחה .
אחר כך מחלקים את הבצק ל2/3 ו1/3 את ה2/3 אופים בתבנית עגולה ואת ה1/3 אפשר לאפות על ניר אפיה בתבנית
כי מפוררים אותו (זה יהיה הפירורים שמעל העוגה)
לערבב את השמנת הרגילה עם כף סוכר ולשים במקרר.
להפריד ביצים , בחלמונים לשים את המחמאה 3 סוכר וניל ו3/4 כוס סוכר לערבב טוב שלא יהיו גושים.
את החלבונים להקציף עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף קשה.
להוסיף את הקרם (של החלמונים) לקצף החלבונים לערבב בצורת קיפול ולהוסיף גם את השמנת מהמקרר.
בינתיים לשים במקרר.
להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר ולהוסיף לקרם שבמקרר.
ועכשיו הרכבת העוגה בקלי קלות :
לשפוך את הקרם על הבצק שהתקרר מעל לפזר את הפירורים (1/3 הבצק שפוררנו)
לשים במקרר לפחות לחצי יום שהתקשה וזהו......
חכו לאורחים חכו למחמאות וכבר תכינו את המתכון בדפים (בטוח שכל האורחים יבקשו )
עוד מתכונים טעימים עסיסיים וקלים תוכלו למצוא בדף שלי "מהזוית של רוית"
פשוט תעשו לייק ותתעדכנו במתכונים חדשים ומוצלחים ... מצרפת לינק :
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה