יום שבת, 7 במאי 2016

קמח חיטה של "הטחנות הגדולות של א"י "באריזה חגיגית ליום העצמאות!


היי חברים,
חברת "הטחנות הגדולות של א"י " יצרנית הקמח הוותיקה מחיפה מאז 1921 ,השיקה קמח חיטה לבן בהיר באריזה חגיגית
עם איור מקסים וברכה לחג העצמאות .


ועכשיו במהדורה מוגבלת של קופסת פח מהודרת בעיצוב תואם לאריזת הקמח, לאחסון נוח ופרקטי של הקמח.

קמח "חג העצמאות" הוא אחד מתוך סדרת החגים המיוחדת שהשיקו : חנוכה,ראש השנה,פורים ושבועות .


כל האריזות בעיצוב מיוחד בסגנון רטרו ,הסדרה זכתה במקום הראשון בקטגוריית שייוק בתחרות העיצוב האריזות
העולמית היוקרתית WorldStar Packaging Award לשנת 2015 .


על האריזה תמצאו מתכון להכנת פיתות ישראליות טעימות שחגיגת המנגל לא תהיה שלמה בלעדיה.
מצרפת מתכון בסוף וגם מתכון לרוזלאך שעשיתי ויצאו טעימים, יפים וקלים להכנה.

מוצרי החברה כשרים בהשגחת הרבנות חיפה ובכשרות מהודרת של בד"צ העדה החרדית ירושלים .

בקיצור קמח קונים ממקצוענים !!!!!

מחיר לאריזת קמח (רגילה ) 3-4 ש"ח

ניתן להשיג ברשתות ובחנויות : לגעת באוכל,ברכל,נתיב החסד,סופר ספיר,עזרה וחסד ועוד ...

מתכון לרוזלך :
מצרכים:
3 כוסות קמח
1 וחצי כוסות מים (לשים כוס ואם צריך להוסיף)
1/4 כוס שמן זית
1/4 כפית מלח
1 כפית מחוקה של שמרים

נוטלה/ריבה למילוי
אבקת סוכר לפזר מעל

אופן ההכנה:
מחממים את התנור לחום של 220 מעלות.
מערבבים ולשים את כל החומרים (בלי המלח) אחרי לישה מוסיפים את המלח ולשים פעם נוספת.
מכסים עד להתפחה, לשים שוב ומחלקים את הבצק ל-4 כדורים ושוב מכסים למנוחה של חצי שעה.
מרדדים לעיגול דק כל כדור ומורחים מהמילוי שרוצים ואוהבים מגלגלים לרולדה וחותכים לחתיכות
בעובי של 2 ס"מ.
אופים כ-10 דקות על חום של 220 מעלות.
מפזרים אבקת סוכר מעל אחרי שמתקרר.








להלן המתכון להכנת פיתה ישראלית המוצג על גבי אריזת הקמח
המתכון מתאים להכנת 12 פיתות רגילות או 24 פיתות קטנות.

חומרים
770 גרם (5.5 כוסות) קמח לבן בהיר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
1 כף + 1 כפית שמרים יבשים
1 כפית סוכר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
2 כפיות מלח
480 מ"ל (2 כוסות) מים חמימים


אופן הכנה
שמים קמח, שמרים, סוכר ומים בקערת מיקסר.
לשִׁים במהירות נמוכה בעזרת וו לישה במשך דקה אחת לאיחוד החומרים.
מוסיפים את המלח ומגבירים את מהירות המיקסר לבינונית. ממשיכים ללוש 7-5 דקות, עד לקבלת בצק חלק וגמיש.
מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים (או ל-24 לפיתות קטנות) ומעצבים כל חלק לכדור חלק. מניחים את הכדורים על נייר אפייה משומן, משמנים קלות את הכדורים ומכסים במגבת לחה למשך 10-5 דקות.
מרדדים כל עיגול לדסקית שטוחה. מניחים את הפיתה השטוחה על משטח מקומח קלות ומכסים במגבת חדשה יבשה כדי למנוע התייבשות. מניחים במקום חמים ל-45 דקות. מחממים תנור ל-230 מעלות. מניחים את הפיתות על אבן שמוט או על תבנית חמה ואופים כ-5 דקות עד שהתחתית זהובה והפיתה תפוחה. מוציאים מהתנור ומכסים מיד במגבת נקייה יבשה.

חג עצמאות שמח לכולם 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה