יום רביעי, 11 בנובמבר 2015

עוגות שמרים טעימות עסיסיות מוצלחות וקלות להכנה .



היי חברים ,
תמיד שמדברים על עוגות שמרים אני שומעת קצת לחץ ופחד .
משתפת אתכם במתכון קל שגם למתחילים שביננו בטוח יצליח :)

מצרכים :
קילו קמח
1 שקית שמרית
1 שקית משפר אפיה של שמרית (נמצא במקרר ליד השמרית או בנפרד או צמוד לשמרית )
כוס סוכר
3/4 כוס שמן
2 כוסות מים פושרים
2 ביצים

מילוי:
שוקולד,קקאו עם סוכר וקינמון ,חלווה או כל ממרח שאוהבים .

אופן ההכנה :
לערבב קמח שמרים משפר אפיה סיכר להוסיף שמן ביצים ומים וללוש טוב .
לשים לתפיחה שעה וחצי .
לחלק את הבצק ל-10 עיגולים ,כל עיגול לרדד למלבן למרוח שוקולד,קקאו עם סוכר בעצם כל ממרח שאוהבים .
לגלגל (לנחש )ומכל 2 לקלוע צמה ולשים בתבנית אינגלייש ,סה"כ 5 עוגות .
למרוח ביצה ולתנור 200 מעלות ,2 דקות לפני שמוציאים לקחת חצי כוס מים עם 2 כפות סילאן לערבב טוב
להוציא מהתנור למרוח על כל עוגה ולהכניס לתנור לעוד 2 דקות .


זה השקית של השמרית + משפר האפיה שאני משתמשת ,המשפר אפיה כשמו כן
הוא הופך את הבצק לאוורירי יותר ,מומלץ !
אני משתמשת בו גם בחלות שאני עושה . (מתכון יפורסם בפעם הבאה )



בהצלחה !
עוד מתכונים טעימים עסיסיים וקלים תוכלו למצוא בדף שלי "מהזוית של רוית"
פשוט תעשו לייק ותתעדכנו במתכונים חדשים ומוצלחים ... מצרפת לינק :

טיפ חשוב בכלל לכל עבודה עם בצק , כדאי ואפילו רצוי לנפות את הקמח !!!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה