יום רביעי, 21 באוקטובר 2015

עוגת שיש אורירית גבוהה פרווה והכי חשוב טעימה !!!



היי חברים ,
והפעם מתכון שמצאתי בקבוצת אמהות מבשלות ,מתכון לעוגת שיש נהדרת שכדאי להכין לאמצע שבוע ,לשבת,
לארוח לישיבה ....בקיצור מתאימה לכל ארוע .
מתכון של נורית רפולי :)

מצרכים :
4 ביצים
כוס ורבע סוכר (במתכון של נורית היא רשמה כוס וחצי אבל אני חושבת שכוס או כוס ורבע מספיק )
2 סוכר וניל
כוס מיץ תפוזים
כוס שמן
חצי כוס מים
2 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה
100 גרם שוקולד מריר
כף שמן

אופן ההכנה :

לחמם תנור ל160 מעלות
להקציף ביצים עם סוכר וסוכר וניל לפחות 5 דקות (אתם תראו שהעיסה תפוחה )
להוסיף את השמן מיץ התפוזים והמים ולהמשיך להקציף .
להוסיף את הקמח והאפיה ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה שופכים לתבנית 3/4 מהבלילה
בינתיים ממיסים את השוקולד עם הכף שמן (במיקרו או על הגז )
שופכים לבלילה שנותרה שופכים על הבלילה שבתבנית ומערבבים עם סכין קלות .
מכניסים לתנור לחום 160 מעלות כ-45 דקות
לבדוק בעזרת קיסם .

בתיאבון :)
רוצים עוד מתכונים קלים טעימים שתמיד מצליחים הכנסו לדף החדש שלי תעשו לייק ואתם על זה :)
מצרפת קישור :





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה