יום שישי, 24 בפברואר 2017

קמח לחם ללא צורך בניפוי + מתכון מנצח לחלות!!!





היי חברים,

הטחנות הגדולות של א"י משיקים "קמח לחם ללא צורך בניפוי" 


בשבילי ובשביל כל האנשים ששומרים ומקפידים לנפות קמח הבשורה הזו היא בשורה ממש משמחת😊
גדלתי בבית שבו לפני שמכינים עוגה/עוגיות/לחם או כל דבר מקמח צריך לנפות, אומנם זה היה מטעמי כשרות
אבל לנפות קמח כולם יודעים שזה משדרג את המאפה הבצק יוצא יותר אוורירי.
אני מודה שלנפות קמח זה היה השלב שהיה הכי מעצבן אותי, זה מסרבל גם הזמן שזה לוקח וגם הבלאגן
אבל מעולם לא ויתרתי על הניפוי.
עכשיו כשיש את הקמח החדש ללא צורך בניפוי החיים שלי ושל עוד הרבה כמוני יהיו קלים יותר 😉
"קמח לחם ללא צורך בניפוי" הוא הראשון בסדרת הקמחים ללא צורך בניפוי שמשיקה הטחנה.
בסדרה:
קמח לחם, קמח לחם מלא 100%, קמח כוסמין מלא 100% בטחינה דקה וקמח חיטה לבן בהיר.
יתרון חשוב שיש לאריזת קמח ללא ניפוי חוץ מהעובדה שהוא חוסך זמן ובלאגן חחח, היא מונעת איבוד של
חלק מהקמח ושל חלקי הגרעין המלא העשירים בסובין ובערכים תזונתיים, אשר אינם עוברים בתהליך הניפוי
בנפה רגילה.
ה "קמח לחם" של הטחנות מיוצר מקמח לבן שמועשר בלתת שעורה ובגלוטן התורמים לקבלת מאפים אווריריים
ובעלי נפח גבוה.
הקמח מתאים לאפיית לחמים, לחמניות, בצקי שמרים וכל בצק שדורש נפח.

מחיר מומלץ לצרכן 8-10 ש"ח
ניתן להשיג ברשתות ובחנויות: לגעת באוכל, חנויות טבע, ברכל, נתיב החסד ועוד....
מידע נוסף בטלפון: 04-8672137
או בדף הפייסבוק של הטחנות הגדולות

הבטחתי מתכון מנצח לחלה👍(מצרפת תמונות מההכנה ומהתוצאה)

חלה מלוחה:

קילו קמח
שתי כפות שמרים יבשים
2 כפות מלח
6 כפות סוכר
3/4 כוס שמן זית (אפשר גם שמן רגיל)
3-4 כוסות מים פושרים.
מערבבים יחד במיקסר ואחר כך לישה ביד עם קצת מים שהבצק יצא קצת דביק.
מתפיחים, עושים חלות ונותנים תפיחה נוספת .
מערבבים בקערה: ביצה+ קצת שמן זית + חצי כפית מלח וקצת מים ומורחים מעל החלות.
ניתן לפזר שומשום, קצח, זעתר כל מה שאוהבים.
אם רוצים חלות בטעמים ניתן להוסיף: פסטו, עגבניות מיובשות, בצל יבש ועוד....













שיהיה בהצלחה ובתיאבון חברים ❤

עוד מתכונים טעימים עסיסיים וקלים תוכלו למצוא בדף שלי "מהזוית של רוית"
פשוט תעשו לייק ותתעדכנו במתכונים חדשים ומוצלחים ... מצרפת לינק :

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה