היי חברים,
מכירים את שלושת גזעי הבקר המגודלים ומטופחים בישראל???
מועצת הבקר יחד עם המגזין הגסטרונומי "על השולחן" ומסעדת הדסון הזמינו אותי לארוחת שלושת הגזעים.לפני שאפרט ואספר לכם על הנתחים שאני טעמתי ואיזה אהבתי במיוחד ❤....
הידעתם 💬
מהו בשר בקר ישראלי טרי? ובמה הוא שונה מהבשר הרגיל שאנחנו קונים בסופר?
אתחיל בזה שמגדלי הבקר שלנו "כחול לבן" אז הכי כייף לפרגן להם, כשאתם קונים בשר בקר ישראלי אתם
מביעים אמון בענף הבקר הישראלי המתפתח.
בשר בקר ישראלי טרי הוא בשר מעגלים שגדלו וטופחו בתנאי גידול אופטימלים ע"י בוקרים ישראלים תוך הקפדה על תזונה והשגחה וטרינרית, הבשר איכותי וטעמו מותאם לחיך הישראלי.
בפעילותם ברחבי הארץ מצפונה ועד דרומה, שומרים המגדלים על השטחים הפתוחים וקרקעות הלאוםוזאת מלבד
גידול בקר ישראלי מקומי.
בשר בקר טרי ניתן להקפיא במידה ולא השתמשנו לעומת בשר שקונים מופשר מהסופר שאסור בשום מצב להקפיא שוב.
נחזור לארוחה הטעימה שאכלתי בהדסון😋
שלושת הגזעים הם: הולשטיין, סימנטל ושרולה.
- הולשטיין- פרות המגודלות למשק החלב, מקצת הפרות המבכירות מופנות לבשר (בשרן רך)
- סימנטל- הגזע הנפוץ ביותר בארץ שמקורו בגרמניה, בשר איכותי וניחן ביחס טוב בין שרירים לשומן.
- שרולה- גזע צרפתי מובחר בעל תפוקת בשר גבוהה יחסית.
הגישו לנו 3 נתחי אנטריקוט משלושת הגזעים (הולשטיין,סימנטל ומעורב שרולה)
ו-3 נתחי סינטה משלושת הגזעים (הולשטיין על העצם, סימנטל על העצם ושיפוד שרולה)
הארוחה היתה מלווה ביינות איכות מסדרת "סינגל ויניארד" של יקב כרמל.
הצבע של הבשר היה מהמם והטעם היה איכותי וטעים במיוחד!
אחרי הארוחה הבנתי כמה חשוב שהבשר שאנחנו קונים יהיה טרי ואיכותי, המנות יוצאות אחרות
טעימות ואיכותיות הרבה יותר.
לפרטים נוספים, מתכונים טעימים ומידע איזה נתח מתאים לאיזה בישול אתם מוזמנים לבקר ב-
אתר מועצת הבקר או עמוד הפייסבוק "בשר בקר ישראלי טרי"
בפעם הבאה שאתם הולכים לקנות בשר תקנו רק בשר בקר ישראלי טרי 👍
תזכרו שזה "כחול לבן" וגם מנות הבשר שלכם השתדרגו פלאים😉
תשאלו את הקצב.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה