היי חברים,
בהתחלה כשאמרו לי עוגת בננה הרמתי גבה, אני מאד אוהבת בננות אבל פחות אהבתי את הרעיון להכניס אותם לעוגה.
אמרו לי נשארו לך בננות שכבר מבושלות ואת לא יודעת מה לעשות?? תאפי עוגת בננות....
אז כמו שאתם מכירים אותי ניסיתי :)
את המתכון נתנה לי הבוסית שלי, היה ארוע במשרד והיא אפתה עוגת בננות והביאה טעמתי ואהבתי היא היתה
רכה עסיסית והיה לה מראה של עוגה עם חתיכות שוקולד (זה לא שוקולד זה הסיבים שיש לבננה שאחרי אפיה
הופכים לצבע חום שחור).
עוגת בננות טעימה,הכי קלה להכנה ופרווה:
מצרכים:3 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
2 כפיות סודה לשתיה
2 וחצי כפוות מים חמים
1 שקית סוכר וניל
3 בננות מעוכות
1 כוס מים
2 וחצי כוסות קמח תופח
אופן ההכנה:
בקערה לשבור ביצים ולהקציף (אפשר בידני) יחד עם סוכר להוסיף שמן להקציף עוד קצת.
להוסיף סודה לשתיה,מים חמים,סוכר וניל,קמח,מים ובננות.
לערבב ולשפוך לתוך תבנית, אפשר ב-2 אינגלייש או בתבנית עגולה או מרובעת.
להכניס לתנור שחומם מראש על 160 מעלות כ-40 דקות.
ניתן לפזר קוקוס מעל(לא חובה)
עוד מתכונים טעימים עסיסיים וקלים תוכלו למצוא בדף שלי "מהזוית של רוית"
פשוט תעשו לייק ותתעדכנו במתכונים חדשים ומוצלחים ... מצרפת לינק :
בהצלחה ובתיאבון <3
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה