יום שבת, 1 באוקטובר 2016

תערובות התיבול של "אינה פארמנ'ס" משדרגות ומעשירות כל מנה בקלות!






היי חברים,
תמיד כשאני מכינה משהו לאכול אני מתלבטת איך לתבל, רוצה לשנות קצת מהפעם האחרונה כי נמאס לאכול
כל פעם את אותה מנה (משעמם).

אינה פארמנ'ס היא כהנת הבישול העולמית והיא החליטה להכין תערובות תיבול שכל אחד שמכין לאכול ולא
משנה אם הוא בשלן מקצועי או ביתי יכין מנה מנצחת וטעימה עם נגיעה של גורמה.
אינה מציגה סדרת תערובות שעשויות בעיקר מחומרים טבעיים ללא מונסודיום גלוטומט שפשוט מפזרים
וזה כבר עושה את הפלא :)
המנה משתדרגת ומקבלת טעם עשיר טעים במיוחד.

סדרת התערובות "אינה פארמנ'ס" :


  • שום ועשבי תיבול - מצויין לדגים, לתפוחי אדמה ועוד...
  • לימון ופלפל שחור
  • רוזמרין וזיתים
  • תערובת למנגל
  • תבלין קאג'ון
  • תבלין לדג לעוף ולירקות ועוד סוגים טובים וטעימים.




אני הכנתי תבנית עם תפוחי אדמה,שום, תחתיות ארטישוק ובצל מעל שפכתי קצת שמן זית ושמתי תערובת
של "אינה פארמנ'ס" שום ועשבי תיבול.
יצא להיט דני שאל מה שמתי שהיה כל כך טעים :) (בהתחלה לא גיליתי לו אמרתי שערבבתי כל מיני תבלינים)
חייבת לציין שגם הבנות מאד אהבו.


התבלין מגיע עם אפשרות לפיזור בחור גדול או חורים קטנים מאד נוח ולא יוצא הרבה מהחורים הקטנים.

מומלץ לשלב בכל תבשיל,מרינדה,על האש או כל מנה שרוצים להעשיר ולשדרג.

ניתן להשיג בחנויות גורמה כמו DOMO, סטופמרקט,איטליזים ומעדניות שונות.
הפצה בלעדית "ג'רמי גורמה" 09-7443077
כשר בהשגחת בד"צ קייפטאון ובאישור הרבנות הראשית לישראל.

מצרפת מתכון לדג סלומון עם תערובת לתיבול שום ועשבי תיבול, המתכון והתמונות באדיבות
דפנה בר שדה יועצת קולינארית לחברת מרום משה בע"מ .

דג סלמון בתיבול שום ועשבי תיבול של אינה פארמנס:

מצרכים:
20 מיני פלפלים אדומים ירוקים וצהובים
חצי כוס דבש
פילה סלמון 500 גרם
2 כפות תערובת שום ועשבי תיבול

אופן ההכנה:
מברישים היטב את הסלמון ברבע כוס דבש,2 כפות שמן זית ו-2 כפות תערובת שום ועשבי תיבול.
את המיני פלפלים מערבבים עם רבע כוס דבש כף שמן זית וכף תבלין שום ועשבי תיבול.
מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כ-20 דקות.




מומלץ מאד להצטייד בתבלינים לפני החג, המנות ישודרגו וכל המשפחה תהנה מהטעם.

חג שמח ושנה טובה ומתוקה <3

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה