היי חברים,
כמו שרואים בתמונה דני בעלי לא התאפק והכניס את החג הרבה לפני :)
הוא אוהב חזרת ובמיוחד את החזרת של אוליביה הוא אומר שהצבע שלה נהדר!
הוא קבע שהטעם מעולה החזרת חריפה כמו שצריך בהתחלה זה מתקתק ואז מקבלים את הטעם החריף.
באוליביה דואגים להקל עלינו ומשיקים עכשיו גם חרוסת.
ללא חומרים משמרים.
ידוע שכל עדה מכינה את החרוסת בצורה קצת שונה באוליביה נתנו מענה לכולם ויצאה:
חרוסת טעימה ומתוקה (לא מתוקה מידי) עשויה מיין אדום, תפוחים ,תמרים ושקדים ומתובלת בתיבול האופיני.
החרוסת מגיעה בצנצנת (כמו החזרת) קלה למריחה על מצה ועל כל מה שרוצים.
ניתן לשלב בקינוחים,מאפים ועוד....
החג הזה לא מתעייפים
חרוסת לא מכינים
חרוסת של אוליביה קונים ....
ולי נשאר לדאוג לבישולים ולקינוחים .
חג שמח חברים!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה