יום רביעי, 28 באוקטובר 2015

עוגת פרג עסיסית רכה טעימה והכי קלה להכנה !!!







היי חברים ,
אני לא אוהבת פרג לכן כל הזמן נמנעתי לעשות עוגות עם פרג אבל בעלי מאד אוהב אז החלטתי לנסות בשבילו .
העוגה קלה להכנה רכה עסיסית פרווה וטעימה , הוא טעם וטעם וטעם ו... תוך 5 דקות נשארה חצי עוגה !!!
"עוגה מעולה " הוא אמר .
אז קבלו מתכון שקיבלתי מחברה טובה (מירב)שלא הפסיקה לדבר על העוגה הזאת שהיא עושה ומתחסלת .....

מצרכים :
4 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
2 כוסות קמח
אבקת אפיה שקית
חבילה פרג 100 גרם
כוס מים פושרים

אופן ההכנה:
להקציף ביצים (לא מופרדות) עם סוכר להוסיף בהדרגה שמן .
לערבב בקערה נפרדת קמח אבקת האפיה פרג ומים ולהוסיף בהדרגה לקערה המוקצפת.
לשפוך לתוך תבנית (אם עושים באינגליש קייק זה 2 תבניות )
להכניס לתנור שחומם מראש 160 מעלות  לכ-40 דקות (לבדוק עם קיסם שזה מוכן )

אני שפכתי מעל קרם שוקלד שעשיתי מ:
חצי חבילת שמנת מתוקה -אם רוצים שהעוגה תשאר פרווה אז קצפת צמחית
חצי חבילת שוקולד מריר 50 גרם
המסתי על הגז ושפכתי על העוגה
מעל פיזרתי קוקוס

שיהיה בהצלחה ,ספרו איך יצא :)

רוצים עוד מתכונים קלים טעימים שתמיד מצליחים הכנסו לדף החדש שלי תעשו לייק ואתם על זה :)
מצרפת קישור :




4 תגובות:

  1. אני מאוד אוהבת פרג ומכינה המון אנסה גם את זו תודה 👍

    השבמחק
  2. נראת טעימה הפרג טחון

    השבמחק
  3. היי רוית,נראה טעים וקל. תודה רבה.

    תציימח שם משפ'

    השבמחק
  4. היי, כמה זה 100 גרם פרג טחון? מבחינת כוס מדידה?

    השבמחק