היי חברים ,
עוגות שמרים פרווה שמתחסלות מהררררר
אני יודעת שהרבה מפחדים להכין בצק שמרים , אבל זהו נגמר הפחד !!!
אני מצרפת מתכון קל בלי התפלצפויות פשוט עשו לפי ההוראות ויצאו לכם עוגות טעימות .
מתכון ל-3 רולדות : ( 3 תבניות אינגלייש קייק )
חצי קילו קמח (3 וחצי כוסות + כף )
1 ורבע כף שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
מחמאה + כוס מים ( להמיס במיקרו )
2 ביצים
למילוי :
חצי כוס קקאו
כוס וחצי סוכר
כף קינמון
ניתן למלא בכל מילוי שרוצים (שוקולד,חלווה...)
אופן ההכנה :
בקערה שמה קמח שמרים סוכר ואז מוסיפה את המחמאה ( אחרי שהומסה עם כוס מים והתקררה ) אחר כך מוסיפה ביצים אחת אחת וללוש טוב טוב עד שלא יהיו גושים מוסיפה טיפה קמח על הידיים כדי להוריד את הבצק .
( הבצק יוצא דביק אבל ככה זה צריך להיות לא לפחד :) ) לכסות ולשים לתפיחה .
לערבב בקערה את כל חומרי המילוי .
לחלק את הבצק ל-6 חלקים , לרדד כל חתיכה לעיגול למרוח שמן על העיגול ( לא הרבה ) ולשים מהמילוי בנדיבות . ( זה יידבק עם השמן ) לגלגל לרולדה ומכל 2 לעשות צמה , אחרי שהכנתן 3 צמות מכסים לתפיחה .
להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות בערך 25 - 30 דקות .
העוגה מתחסלת בשניות .
בהצלחהההההה .
עוד מתכונים טעימים עסיסיים וקלים תוכלו למצוא בדף שלי "מהזוית של רוית"
פשוט תעשו לייק ותתעדכנו במתכונים חדשים ומוצלחים ... מצרפת לינק :
זה נראה מעולה!
השבמחקמתכון מעולה וטעים מאוד!!!
השבמחקמתכון מעולה וטעים מאוד!!!
השבמחקמתכון קל להכנה ומעולה, תודה רבה.
השבמחק