יום רביעי, 20 במאי 2015

עוגות שמרים שתמיד מצליחות , טעימות אווריריות ורכות .... ומתחסלות :)



היי חברים ,
עוגות שמרים פרווה שמתחסלות מהררררר 
אני יודעת שהרבה מפחדים להכין בצק שמרים , אבל זהו נגמר הפחד !!!
אני מצרפת מתכון קל בלי התפלצפויות פשוט עשו לפי ההוראות ויצאו לכם עוגות טעימות .

מתכון ל-3 רולדות : ( 3 תבניות אינגלייש קייק )

חצי קילו קמח (3 וחצי כוסות + כף )
1 ורבע כף שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
מחמאה + כוס מים ( להמיס במיקרו )
2 ביצים

למילוי :
חצי כוס קקאו
כוס וחצי סוכר
כף קינמון
ניתן למלא בכל מילוי שרוצים (שוקולד,חלווה...)
אופן ההכנה :
בקערה שמה קמח שמרים סוכר ואז מוסיפה את המחמאה ( אחרי שהומסה עם כוס מים והתקררה ) אחר כך מוסיפה ביצים אחת אחת וללוש טוב טוב עד שלא יהיו גושים מוסיפה טיפה קמח על הידיים כדי להוריד את הבצק .
  ( הבצק יוצא דביק אבל ככה זה צריך להיות  לא לפחד :) ) לכסות ולשים לתפיחה .
לערבב בקערה את כל חומרי המילוי  .
לחלק את הבצק ל-6 חלקים , לרדד כל חתיכה לעיגול למרוח שמן על העיגול ( לא הרבה ) ולשים מהמילוי בנדיבות . ( זה יידבק עם השמן ) לגלגל  לרולדה ומכל 2 לעשות צמה , אחרי שהכנתן 3 צמות מכסים לתפיחה .
להכניס לתנור  שחומם מראש 180 מעלות  בערך 25 - 30 דקות .
העוגה מתחסלת בשניות .
בהצלחהההההה .

עוד מתכונים טעימים עסיסיים וקלים תוכלו למצוא בדף שלי "מהזוית של רוית"
פשוט תעשו לייק ותתעדכנו במתכונים חדשים ומוצלחים ... מצרפת לינק :




4 תגובות: