יום ראשון, 22 בנובמבר 2015

סופגניות ודונאטס מקמח מיוחד להכנת סופגניות במילוי קונפיטורה תות שדה משובחת .


היי חברים ,
חג חנוכה קרב ובא ואיתו הסופגניות הלביבות והדונאטס ...
רוצים שיצא לכם סופגניות טעימות ? דונאטס מושלם ?
בשביל זה צריך להשתמש במוצרים הטובים ביותר :


חברת "הטחנות הגדולות של א"י " יצרנית הקמח הוותיקה מחיפה מאז 1921 ,השיקה את הקמח "חנוכה שמח"
קמח חיטה לבן בהיר לסופגניות .













קמח "חנוכה שמח " הוא אחד מתוך סדרת החגים המיוחדת שהשיקו : ראש השנה,פורים,שבועות ויום העצמאות .
כל האריזות בעיצוב מיוחד בסגנון רטרו ,הסדרה זכתה במקום הראשון בקטגוריית שייוק בתחרות העיצוב האריזות
העולמית היוקרתית WorldStar Packaging Award לשנת 2015 .

עוד סדרה של החברה היא הסדרה הבריאה - אקסטרה בריאות עשירה בסיבים תזונתיים :


קמח שיפון מלא 100%
קמח חיטה מלא
קמח חיטה כפרי
קמח כוסמין מלא 100%

מוצרי החברה כשרים בהשגחת הרבנות חיפה ובכשרות מהודרת של בד"צ העדה החרדית ירושלים .

בקיצור קמח קונים ממקצוענים !!!!!
על גב האריזה תמצאו מתכון לדונאטס לחג (העתקתי לכם אותו והוא מופיע בסוף הפוסט ).

אחרי שהכנו את הסופגניה המושלמת צריך למלא אותה במילוי מושלם .


חברת "תומר" מציעה קונפיטורות משובחות 70% פרי של המותג FRUPPA .
כל המוצרים של החברה נבחרים בקפידה ולא מתפשרים על איכות ,המוצרים נבדקים במעבדות בארץ
ומאושרים לייבוא ע"י משרד הבריאות .
החברה ממוקמת בקיבוץ כפר המכבי .
חברת "תומר" עוסקת בייבוא ובהפצה של מוצרי מזון ממדינות רבות בעולם בין המוצרים :
פסטה,מיצים ונקטרים,שימורי פירות וירקות,רטבים,אטריות קונפיטורות ומעדני פרי ועוד ...

הקונפיטורות עשירות בפרות שלמים או חתוכים ובמגוון טעמים :תות שדה,משמש,דובדבנים חמוצים,
תפוחי עץ,אוכמניות ,פטל,חבושים,שזיפים תאנים ועוד ...

כל הקונפיטורות ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל .
ניתן למלא את הסופגניות בקונפיטורה או להגיש בצלוחיות כמה סוגי קונפיטורות לצד הסופגניות וכל
אחד ימרח את הטעם המועדף עליו .

כשר למהדרין בהשגחת חתם סופר בני ברק .









חג אורים שמח וטעים לכולם !!!!

מתכון להכנת דונאטס אפויים ומצופים בטעמים שונים (24 דונאטס)
החומרים:
175 גרם קמח לבן מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
1+1/4  כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
100 גרם סוכר לבן מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י.
1/2 כוס רויון/יוגורט
1 ביצה
1+1/2 כפות חמאה מומסת (23 גרם)

החומרים לציפוי:
120 גרם אבקת סוכר
2 כפות חלב
1+1/2 כפיות תמצית קוקוס/שוקולד/לימון/מייפל/פירות יער/וניל
אופן ההכנה:
להכנת הדונאטס:
1.      מנפים את הקמח לקערה גדולה.
2.      מוסיפים אבקת אפייה ומלח.
3.      מערבבים בקערה נפרדת סוכר, רוויון, ביצה וחמאה.
4.      יוצקים את התערובת הרטובה אל התערובת היבשה ומערבבים עד להטמעה. יוצקים את הבלילה לתבנית ייעודית להכנת מיני דונאטס. ניתן להשתמש בשק זילוף. יש למלא רק עד ל- 1/2-1/3 גובה התבנית.
5.      אופים 5-7 דקות בתנור שחומם מראש ב- 220 מעלות.
6.      מקררים 2 דקות בתבנית ומעבירים לרשת סינון.

7.      להכנת הציפוי: מערבבים בקערה אבקת סוכר, חלב ותמצית עד שהסוכר נמס לחלוטין. טובלים מייד את הדונאטס בציפוי ומניחים על צלחת (מומלץ לטבול את הדונאטס פעמיים לציפוי יותר סמיך). לפזר מעל סוכריות, אגוזים, קוקוס כל עוד הציפוי רטוב.

מתכון לסופגניות קלילות של קרין גורן : 24 כדורים 

מצרכים :
1 ביצה
1/2 כוס חלב
4 כפות סוכר
40 גרם חמאה מומסת
1 כפית תמצית וניל
1 כף + 1 כוס קמח
1/2 כפית סודה לשתיה
קורט מלח

למלית : קונפיטורה תות של "תומר"
או כל מילוי שאוהבים

אופן ההכנה:
מחממים את מכשיר המולטיקייק ,לרסס בשמן .
אפשר גם בתבניות עגולות קטנות (תבנית שקעים )
בקערה לערבב ביצה חמאה תמצית וניל סוכר חלב וסודה לשתיה .
להוסיף את הקמח תוך כדי בחישה
לשפוך את התערובת בעזרת כפית או בעזרת משפך לכל אחד מהשקעים .
במקרה ששמים במולטיקייק לשים בשקעים לסגור ולתת לזה 4-5 דקות עד שמזהיב .
בעזרת מזרק או ערכת זילוף להכניס קונפיטורה לסופגניה .





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה