יום שלישי, 24 בנובמבר 2015

FOOD EXPO 2016- הכנס שהציג פתרונות וחדשנות קולינארית !


היי חברים ,
תערוכת FOOD EXPO 2016 -בשורות חדשניות מתעשיית המזון בישראל ,חידושים בציוד :
כלי בישול ,כלי הגשה וטכנולוגיות מיוחדות למלונאות,מסעדות וענפי ארוח שונים .
לתערוכה הגיעו שפים ,מסעדנים,מלונאים,קונדיטורים,טבחים,מנהלי רכש,מנהלי מזון ומשקאות בעלי חברות קייטנרינג ועוד.
כולם כולל מפורסמים מתחום הקולינארי הגיעו לראות ולהתעדכן במוצרים החדשים .
הכנס התקיים באולם התצוגה של חברת נעמן ,נותנת החסות של משחקי השף  והרשת המובילה בתחום הבישול והאירוח!
הכנס אורגן והופק ביוזמתם של חברות Chef's Club Israel שהוקמה ע"י השף חי שוורץ ואיש העסקים שחר שאטי
וחברת נעמן .

החברות הראשיות שהציגו בכנס :

אוסם נסטלה פרופשיונל -
הציגה חידוש בקטגורית הביצים המפוסטרות עם מוצרי חברת צ'אם ,שמהוות בסיס למגוון שימושים במטבח :
חביתות,פשטידות,בצקים,עוגות,מוסים,פסטות ועוד .....
כשרות בד"צ העדה החרדית ובעל"ז .

רשת נעמן -
חשפה פתרונות לעבודה מקצועית ונוחה בתחום כלי האוכל והבישול ,אביזרים ועוד מוצרים משלימים לשוק המוסדי והמקצועי .
רשת נעמן ידועה בכלים איכותיים בעלי עמידות וחוזק ,נעמן מייצגת מותגי ענק אירופיים :
MONETA- מחבתות וסירים
SITRAM- סירי לחץ יוקרתיים שמיוצרים בצרפת
BORCAM- תבניות זכוכית עמידות
BIOKIPS,KOMAX, FELLI ועוד ....

תמרה רטבים -
השיקה רוטב אלפרדו פרווה ,במרקם סמיך שנותן ללקוח מגוון אפשריות של עבודה .
הרוטב מגיע בגלון של 4 ליטר דורש קירור .
מוצר טבעוני ללא לקטוז וללא טעמי לוואי .
מוצר מצויין שמהווה פריצת דרך בתחום תחליפי השמנת .

חברת וורולקר-
מתמחה בייעוץ ופתרונות לתנורים ,מדיחי כלים,מקררים,ציפסרים,תנורי פיצות,קוצצים ועוד ...
החברה חשפה את ה- GRILLVAPOR מתוצרת ARRIS איטליה ,מערכת לצליית מזון מלמעלה ולמטה בו זמנית
עם אופציה בלעדית לחיבור דוקרן טמפרטורה .
ניתן לבשל בשר ,דגים ירקות וגבינות,הכל בבישול בריא וטבעי במחצית מהזמן .


יקבי בנימינה-
חשפו 2 יינות חדשים :
בימינה רזרב קברנה סוביניון - יין אדום יבש .
ענבי היין נבצרו בשני אזורים סמוכים גליל עליון (קרקע בזלתית מאוורת ואדמת טרה רוסה על גיר קשה) ורמת הגולן
(אדמה בזלתית עמוקה ומנוקזת)
היינות נבצרו ונשמרו בתנאים מצויינים ,אקלים קריר והפרשי טמפרטורות חדים בין יום ולילה ורמת לחות נמוכה .
כך אפשרו הבשלה ארוכה והתפתחות טובה של רכיבי צבע הענב וחומרי הארומה והטעם .
בנימינה סמיון 2014 .
ענבי היין נבצרו מרמת סירין גליל תחתון ומהגלבוע .

שף וורקס-
מתמחה בייצור בגדי קולינרי באיכות גבוהה מהטובים בעולם .
בתערוכה הציגו את הג'קטים הנעשים בשיטה חדשה שנקראים בדים קלים ,הבד הינו פטנט רשום של החברה ,
כמו כן הציגו סינרים מקצועיים ,מכנסי שף ג'קטי שף בשלל בדים וצבעים ועוד ...

חברת מעדני מיקי-
השיקה מגוון סלטי חומוס וטחינה שזכו במבחן הטעימה הארצית ,מעדני דגים חדשים :
רוסט טונה מעושן ורוסט סלמון מעושן -מעדנים דמוי פסטרמה אניני טעם ומשובחים .

מזרח ומערב -
מתמחה בייבוא ,שיווק ומכירת של אוכל וחומרי גלם אסיאתי ומוצרי גורמה לשוק המקצועי והקמעונאי .
בתערוכה הושקו רטבים מארצות מזרח ומערב :מקלוני אורז ללא גלוטן ,קרם קוקוס ועוד ....

שטרודל ועוד -
השיקו קינוחי פרווה לשוק המוסדי ,שטרודלים עם מילויים שונים :תפוחים,פרג וגבינה .

לחמא-
מייצרת למעלה מ150 סוגי לחמים שונים ומוצרי מאפה המותאמים למסעדות בתי קפה קייטרינג מלונות מאפיות ועוד ,
הכל עם חומרי גלם מעולים רכיבים טבעיים ללא תוספות של שמן,סוכר וחומרי טעם צבע או ריח ,משפרי אפיה ומאריכי חיים למינהם הכל תוך שימוש במחמצת טבעית .

תמונות מהתערוכה המרהיבה והמסקרנת :

















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה