יום ראשון, 14 ביולי 2019

AEG Lounge- בית הספר ללימודים קולינריים כולל מתכון למלבי עם רוטב מנגו!








היי חברים,
זוכרים שסיפרתי לכם על תנורי הבישול והאפיה החדשים של AEG שעובדים בטכנולוגיה שמשלבת אדים....
מיני ליין היבואנית הרשמית של מוצרי AEG בישראל ממשיכים עם המהפכה במטבח 💥
אבל הפעם המטבח הוא "ב AEG Lounge "

מיניליין בשיתוף "דן גורמה" משיקים בית ספר לבישול קולינרי "AEG Lounge" במיוחד לחובבי הבישול


בבית הספר הקולינרי החדש תוכלו להנות מסדנאות בישול ועל הדרך להכיר מקרוב את המוצרים של המותג
כיריים, תנורים, בלנדרים, מעבדי מזון ועוד.....
בסדנאות תלמדו להכין מנות מההתחלה ועד הסוף וככה תוכלו ליישם ולפנק את המשפחה 😍

AEG Lounge טרקלין שמאובזר בכל מה שצריך ונותן הרגשה של מטבח ביתי גדול.

אני הוזמנתי לסדנת בישול בריא של השף אודי ברקן שמספר שהכל התחיל בזכות "סוכרת הנעורים" שממנה הוא סובל.
"זה הדבר הכי טוב שקרה לי" הוא אומר.
בסדנה למדתי להכין סלט כרוב אדום צלוי בסילאן על טחינה, פסטו פטרוזליה ומלבי מוקצף ורוטב מנגו






דאגתי לכם למתכון של המלבי 👍
מצרכים:
500 מ"ל חלב שקדים
7 כפות קורנפלור
500 מ"ל קרם קוקוס
2 כפות מי ורדים
חצי כוס סוכר
קרח

לרוטב המנגו הטעים:
3 מנגו קלופים וחתוכים (אפשר גם קפוא)
2 כפות סוכר
כפית תמצית וניל איכותית

להגשה: עלי נענע וצנוברים קלויים

אופן ההכנה:
למלבי
מכינים קערת מי קרח, בינתיים ממיסים את הקורנפלור בחלב שקדים ומעבירים לסיר, מעבירים את תערובת הקורנפלור
יחד עם שאר המצרכים מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
מבשלים 2-3 דקות עד להסמכה.
מעבירים את התערובת לבן מארי מעל מי הקרח וטורפים עד לקירור.
מכניסים את התערובת לשק זילוף ומכניסים לקירור.
הגשה: מוזגים לכוס מהתערובת מעל רוטב מנגו ומעל עלי הנענע והצנוברים.



מוזמנים להציץ במוצרים של המותג AEG 



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה