היי חברים,
הפעם אני רוצה לשתף אתכם במתכון לסלט חצילים סוף!!!
נתחיל בטיפ חשוב 💬
כשאתם בוחרים חצילים תבחרו חצילים קלים (לא כבדים) הם ללא גרעינים והסלט יוצא טעים ולא מר.
מתכון לסלט חצילים ביתי הכי טעים:
2-3 חצילים (בינוני או גדול)מלח שום ופלפל
4 שיני שום כתושות
כף מיונז
אופן ההכנה:
שורפים את החצילים על האש (אני שורפת על הרשת של הכבד) עד שהם רכים.
מרוקנים את החציל לתוך קערה ומועכים את זה ישר כשזה חם (נמעך הכי טוב) אני מועכת עם המועך של הפירה.
להוסיף את השיני שום ולתבל במלח שום ופלפל.
להוסיף כף מיונז ולערבב... (לטעום ולתקן תיבול).
זה הרגע להרחיק את החלה כי אחרת היא תתחסל 😂
קצת על סדרת המטחנות החדשות של מלח הארץ אקסטרא תבלינים 👇
בסדרה 3 מטחנות המכילות תערובות של מלח ים טבעי ואקסטרא תבלינים טבעיים בשלושה טעמים שונים:
מטחנת אקסטרא תבלינים ספייסי (עשיתי עם זה לביבות בחנוכה תוך 10 דקות לא נשארה לביבה אחת)
עם תערובת של תבלינים סופר מפולפלים עם חריפות נעימה שמקפיצה את המנה:
פלפל שאטה, פלפל אדום וירוק,חלפיניו, פפריקה מתוקה,שום יבש, זרעי כוסברה,כמון ושמן קפסיקום.
מטחנת אקסטרא תבלינים טנדורי
עם תערובת של תבלינים מהמטבח ההודי:
זנגביל, זרעי חילבה, ציפורן, קליפת לימון, כורכום, הל, קינמון, פפריקה מתוקה, פלפל שאטה, כמון ובצל יבש.
מטחנת אקסטרא תבלינים שום פלפל
המטחנה שעובדת חזק במטבח שלי 😉 (חריימה, תבשילים, סלטים)
עם תערובת של: שום יבש, פלפל שחור, פלפל לבן, פלפל ירוק ואדום, דוחן ושמן פלפל.
המטחנות נוחות לשימוש, מכילות 115 גרם של תערובת מלח ותבלינים.
חוסך את ההתעסקות עם תבלינים פשוט מתבלים את המנה בכמה סיבובים וזהו!
שיהיה בתיאבון 😋
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה