יום שישי, 6 ביולי 2018

את החומוס של (איתי) הג'ינג'י כבר טעמתם???





היי חברים,
חומוס, חומוס פול, מסבחה.....
איך אתם מנגבים בדוך או בסיבוב???
אוכל ישראלי אהוב ❤ תיירים שמגיעים לבקר לא מוותרים על ניגוב 😋
מכירים את המשפט: "חומוס או שעושים באהבה או שלא עושים בכלל..."

"החומוס של הג'ינג'י" בקיבוץ עינת, סגולה ונווה ירק

לאכול חומוס טרי טעים שנעשה מהלב 😍
איתי גולן הוא ה-ג'ינג'י (אומנם עכשיו הוא עם קרחת אבל רואים שהוא ג'ינג'י) הוא גדל בקיבוץ עינת.
בשנת 2004 הוא פתח את "החומוס של ג'ינג'י" מזנון קטן שבו כל יום משעה 5 בבוקר הוא קם ומכין חומוס, מסבחה
חומוס פול ופלאפל שלא טעמתם, הכל טרי!
המזנון ממוקם בתוך חורשה שגם בקיץ ניתן להנות מבריזה כיפית.



הידעתם 💬
מסבחה זה לא חומוס זה גרגירי חומוס עם טחינה.

עשיתי סיבוב בקיבוץ עינת בשדות של החומוס 👀 וטעמתי גרגירי חומוס ישירות מהשיח (זה טעים ורך).




החומוס של ג'ינג'י בקיבוץ עינת פתוח בימים א'-ו' משעה 8:30 עד שנגמר 😊
אז אם בא לכם חומוס אל תתמהמהו יותר מידי.
השרות אדיב והחומוס מצויין!!!

כשאתם מזמינים צלחת חומוס/מסבחה/חומוס פול אתם מקבלים צלוחית מיץ לימון, בצל חתוך, ביצה, פיתות
וטעימה של כדורי פלאפל (הכי טעימים שאכלתי עד היום)



ממליצה לכם להזמין מיץ לימונדה שהוא עושה במקום!
אל תשכחו להגיד לאיתי שרוית המליצה 👍








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה