יום חמישי, 8 בפברואר 2018

"ריחות וטעמים" האוכל הטעמים והקובות שלמדתי להכין!





היי חברים,

"ריחות וטעמים" הבית של האוכל!!!

מקום שנותן הרגשה ביתית ומחזיר אותנו גם בטעמים לבית (כל אחד לבית שלו) מבחר של תבשילים, סלטים, עוגות 
תבלינים, פירות יבשים, ריבות וירקות.
תבשילים לכולם...טבעונים, צמחונים, לנמנעים ולאנשים שאסור להם גלוטן.


את המקום החם הטעים והצבעוני הזה מנהלים באהבה גדולה ❤לימור ועודד ואיתם האחת והיחידה פרחיה שהרבני 
אמא של עודד! האחת שאחראית על הריחות והטעמים.



על הירקות היפים אחראי עודד שמכיר וחי את התחום כבר 25 שנים, הוא יודע בדיוק איזה תפוח אדמה מתאים למה 
ואיזה תפוח יהיה טעים גם בביס ולא רק בחיצוניות.




אז אם לא בא לכם לבשל היום, יש לכם ארוע, ארוחת ערב, ארוחת שישי, אורחים שהודיעו שהם באים אל תהיו בלחץ בריחות וטעמים תוכלו לקנות אוכל מוכן אפילו בלי להזמין מראש, פשוט לבוא לטעום ולקחת בדיוק את מה שאתם אוהבים.
הכל נקי, מסודר ומזמין!


את פרחיה הכרתי השבוע שהגעתי לסדנת קובות (עשינו קובה סלק) הכרתי אישה מלאת נתינה, אנרגטית (הגיל לא מפריע לה) ועם המון סבלנות! היא עברה אחת אחת ונתנה טיפים והסברים מדויקים בלי להחסיר מידע 😉
(מצרפת תמונה בזמן שגלגלתי 😉 )




כל אחת קיבלה את המצרכים שצריך והתחלנו שלב שלב, פרחיה פרגנה ואמרה שאני תלמידה מצטיינת כי יצאו לי 
קובות מושלמות (מצרפת תמונה)


והכי חשוב דני בעלי טעם את הקובות ואמר: " סוף סוף קובה אמיתית"
אני את שלי עשיתי !!!


ריחות וטעמים רחוב החרש 8 רמת השרון יש חניה במקום.
לדף הפייסבוק ריחות וטעמים 
יום שישי פתוח עד שעה 16:00 

קיבלתי אישור לשתף אתכם במתכון המדויק של פרחיה לקובה סלק 👇

בית עירקי אמיתי
אמא פרחיה עומלת על הכנת כל סוגי הקובות בעסק והמאכלים העירקים אורז אדום קיצ'רי במיה קובה סלק קובה דלעת וקובה במיה ץ אנחנו שמחים לשתף את המתכון שעובר במשפחה כבר עשרות שנים .

להכנת בצק הקובות :
1 קג סולת
1 כוס ג'רשה
1 כף מלח
3/4 כוס מים
למילוי הקובות :
350 גר בשר טחון
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 גבעול סלרי אמריקאי קצוץ דק
1/4 חב' פטרוזיליה קצוצה
פלפל שחור
למרק :
1 בצל חתוך לקוביות
1 סלק מגורר על פומפייה גסה
3 סלקים מבושלים פרוסות
כ 6 כוסות מים
3 כפות סוכר
1 כפית מלח
4 כפות מיץ לימון


 אופן הכנה :
  •   מערבבים את כל החומרים לבצק
  •   מוסיפים את המים לשים ויוצרים כ 16 כדורים שווים
  •   מערבבים את כל חומרי המילוי .
  •   פותחים גומה בכל כדור עם האצבעות מניחים מעט מהמילוי במרכז הכדור וסוגרים חזרה .
  •   מכניסים למקרר או למקפיא .
  •   מכינים את המרק
  •   מטגנים את הבצל
  •   מוסיפים את הסלק המגורר
  •   כאשר הבצל שקוף מוסיפים את פרוסות הסלק המבושל וכ 6 כוסות מים
  •   מוסיפים תיבול
  •   מביאים לרתיחה ומוסיפים את הקובות .
  •   כאשר הקובות צפות מבשלים על אש קטנה 5 דק נוספות
  •   מכבים את האש ומוסיפים את המיץ לימון . 


עשרות אנשים מתענגים בערבי שבת על הקובה"האדומה " של אמא פירחיה
בתיאבון
לימור עודד
וכל משפחת ריחות וטעמים

שיהיה בתיאבון 😋
ואל תשכחו להגיד שרוית שלחה אתכם 😍


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה