יום שבת, 11 בנובמבר 2017

מתחממים בחורף עם הטעמים החדשים של מרקי אסם+ מתכון מפנק של מרק גריסים וירקות !




היי חברים,
חורף 2017 הולך להיות חם ונעים .....
החורף אומנם לא ממש כאן אבל תודו שכבר קריר יותר ויש חשק למשהו חם 😍
במיוחד עם כל תוכניות הבישול שחזרו אלינו ועושות אותנו רעבים 😉

אסם מרחיבה בדיוק בזמן את סדרת מרקי התיבול "מרכיבים טבעיים בלבד"ומשיקה מהדורות חורף בטעמים מפתיעים וחדשים: עדשים, קטניות פיקנטי, ירקות שורש ובנוסף מרק תיבול עוף וטעם עוף מופחתי נתרן.


המרקים החדשים מתאימים לתיבולי תבשילים, מרקים, קדירות פשטידות ועוד....
עם המרקים החדשים המרקים מקבלים טעם עשיר וטעים בקלי קלות.
כל המרקים בסדרה מרכיבים טבעיים בלבד, ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל.
ועוד הפתעה בריאה ומעניינת: מרק בטעם עוף, מרק עוף אמיתי של הסדרה מרכיבים טבעיים בלבד מהיום עם 
33% פחות מכמות הנתרן.
ניסיתי את המרק בטעם עוף מופחת נתרן והטעם מצויין לא הורגש שינוי למרות הפחתת הנתרן.

מרקי התיבול החדשים בהשגחת בד"צ העדה החרדית רבנות מקומית שדרות, חרל"פ

ניתן להשיג ברשתות השיווק המובילות.

ועכשיו הבטחות שצריך לקיים 😍

מתכון מחמם וטעים במיוחד של מרק גריסים וירקות ללא עוף (מתאים לצמחוניים )👇


מצרכים:
כוס גריסים (להשרות במים כרבע שעה)
בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
תפוח אדמה חתוך לקוביות
קישוא חתוך לקוביות
גזר חתוך לקוביות
4 כוסות מים רתוחים
חופן פטרוזליה וכוסברה קצוצה
תבלינים: מלח ופלפל לפי הטעם וכפית מרק עדשים או מרק בטעם עוף (החדש).

אופן ההכנה:
לשים טיפה שמן או שמן זית בסיר לשים בצל ולטגן קצת להוסיף את השום
להוסיף את הירקות החתוכים והגריסים לשפוך את המים ולחכות לרתיחה
לתת למרק להתבשל כחצי שעה ואז להוסיף את עלי הירק והתבלינים.
לתת לזה עוד רבע שעה למיזוג הטעמים ו.... בתיאבון 😍

חורף חם ונעים ❤


תגובה 1: