היי חברים,
קוסקוס ידוע כאוכל מנחם,ביתי שכייף לאכול...אוכל שאין לא עונה ספציפית הוא טעים בכל העונות ואין לו
גם עדה ספציפית כולם אוהבים ❤
קוסקוס מתאים לארוח, שולחן שבת/חג.
כשהתחתנתי דני בקש שאלמד להכין קוסקוס מאמא שלו ו..למדתי, יוצא לי קוסקוס מצויין (הוא כל הזמן אומר
שעליתי על המורה😉 )
להכין קוסקוס זה ממש לא קשה אבל לוקח זמן ולא תמיד בא לי לשרוף שעה וחצי על זה אני מעדיפה לנצל
את הזמן לדברים אחרים.
יש היום קוסקוס מוכן שאפשר לקנות ולהכין אבל..... הרוב ממש לא טעים!!!!
יש קוסקוס(הסדרה הקודמת) של "מאסטר שף" שהכנתי לו והיה טעים הוא יוצא אוורירי אינו מכיל חומרים
משמרים או צבעי מאכל.
לאחרונה "מאסטר שף" השיקו סדרה נוספת של קוסקוס- הקוסקוס ממרוקו, קוסקוס מרוקאי אמיתי מחיטת דורום!
בסדרה שלושה סוגים:- קוסקוס דורום דק
- קוסקוס דורום בינוני
- קוסקוס דורום חיטה מלאה
קוסקוס שעשוי מ- 100% חיטת דורום סמולינה (החלבון האיכותי בלב גרעין החיטה)
פשוט ומהיר להכנה (לפי הוראות על גבי האריזה)
בתוך 7-8 דקות מוכן לאכילה.
הידעתם 💬
שכוס קוסקוס תורמת כ- 35% מכמות הסיבים התזונתיים המומלצת ביום.
בקוסקוס ויטמינים מקבוצת B ומינרלים הנחוצים לעיכולו בגוף.
מחיר מומלץ לצרכן 7.90 ש"ח (500 דרם)
כשרות פרווה למהדרין בד"צ בית יוסף.
ניתן להשיג ברשתות השיווק וחנויות מובחרות.
למתכונים וטיפים אתם יכולים להכנס לעמוד הפייסבוק של מאסטר שף
מומלץ קל, מהיר וטעים 👍
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה