יום שישי, 23 בדצמבר 2016

צבר עושים באהבה או לא עושים בכלל :)






היי חברים,
אז לנו יש חומוס...חומוס...חומוס
חומוס מזמן הפך למאכל הלאומי (תיירים מגיעים לפה והדבר הראשון שהם רוצים זה חומוס)😉😋
כייף לאכול אותו או יותר נכון לנגב אותו לבד או עם תוספות (טעים גם וגם)
יש לי חדשות מרעישות לאוהבי החומוס!!! סלטים חדשים מחכים לכם עכשיו במקררים:

צבר מפתיעים, חומוס עם בצל מטוגן וחומוס עם פלפל שיפקה!

חומוס עם בצל מטוגן מכיל 61% חומוס מבושל
חומוס עם פלפל שיפקה מכיל 63% חומוס מבושל
שילובים מנצחים והכי טעימים שיש, מעוררים תיאבון ולכל אוהבי החריף החומוס החדש עם פלפל שיפקה
טעים וחריף בדיוק כמו שאתם אוהבים (מדני החומוס קיבל ציון גבוה) 👌
אני מאד אוהבת בצל מטוגן (פחות אוהבת לטגן אותו בגלל הבלאגן וההתעסקות 😉 ) השילוב עם החומוס הוא
שילוב טעים,הבצל מוסיף טעם כיפי לביס ממליצה!!!
2 הטעמים החדשים הם שילובים שאנחנו מאד אוהבים ❤

לדברי ציפי המר, מנכ"לית סלטי צבר, "השנה השקנו לא מעט מוצרים חדשים אשר התמקדו בעיקר בסגמנט הפרימיום בקטגוריה – סדרת חומוסטחינה וסדרת חומוסביבוב, ששינו את פני מדף הסלטים. הפעם אנו נותנים מענה לצורך הצרכני בגיוון בחומוס האהוב והמוכר שלנו, ואין לי ספק כי הצרכנים ייהנו מהחדשנות הטעימה במיוחד הזאת".

לדברי השף אבי לוי, היועץ הקולינארי של סלטי צבר, "אנחנו יודעים שהצרכן הישראלי מאד אוהב חריף – מעל 70% מהישראלים. לפלפל שיפקה שלנו יש בהחלט טעם חריף כמו שצריך ונלווית לו חמיצות קלה שמוסיפה לו טוויסט המבדל אותו מפלפלים חריפים אחרים. התוספת של הבצל המטוגן, עם הטעם המתקתק המיוחד, הוא בגדר אחד הטעמים הנפלאים שיש, ויהיה תוספת נהדרת לחומוס שלנו".

אז יאללה תתחילו לנגב....
אני ממליצה להגיש עם ביצים קשות, סלט טרי קצוץ ופיתות טריות!
שיהיה בתיאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה