יום שני, 22 באוגוסט 2016

פסטרמה הודו בקארי בוטנים- מתכון של השף עידו מדר!





היי חברים,
כל שבוע מהיום השף עידו מדר (שף קפה תפוז בטבע הרצליה) ישתף אותנו במתכון טעים וקל
עם תמונות משלבי ההכנה והתוצאות!
השף עידו מדר יעזור לנו להכין מאכלים בריאים יותר וטעימים הרבה יותר :)


והפעם מתכון לפסטרמה הודו בקארי בוטנים/קאשיו לצד דלעת ערמונים מאודה:
נשמע יאמי .... מתחילים:

מרינדה לחזה הודו שלם: 

1 כף אבקת קארי צהוב
1 כפית קארי פייסט אדום(ניתן להשיג בחנויות אסיאתיות)
1 כפית קארי פייסט צהוב
1 כף סילאן
1 כפית שטוחה כוסברה טחונה
1 כפית גרידת ליים/לימון
1/2 כוס עלי סלרי קצוצים דק
1 כוס בוטנים קלויים קלות וקצוצים (לא לשבור)
1 כוס ציר ירקות/מים
1/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה:
לבשל הכל בסיר כ-5 דקות מרתיחה, לקרר מעט ולהשרות את חזה ההודו כ-6 שעות (אפשר ללילה)
לחמם תנור ל-200 מעלות ולצלות 30 דקות על רשת שמתחתיה תבנית עם מעט מים, את הכל לכסות בנייר אפיה
ואז בנייר כסף (אפשר לגוון ולשים בתבנית יין אדום או לבן לארומה משכרת חחח)
להוריד את נייר האפיה ואת נייר הכסף ולהמשיך לצלות כ-15 דקות.
לקרר ולפרוס דק.





דלעת ערמונים מאודה:
לחצות את הדלעת ולהפוך אותה על תבנית עם מים עם החלק הכתום למטה, לאפות עד לריכוך (20-30 דקות)
לפרוס למרוח בחמאה/ שמן זית מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס.
להמשיך לצלות עד השחמה.



קרדיט תמונות- השף עידו מדר

בתיאבון :)

רוצים להיות מעודכנים במתכונים של השף עידו מדר ולראות 
עוד מתכונים טעימים עסיסיים וקלים תוכלו למצוא בדף שלי "מהזוית של רוית"
פשוט תעשו לייק לדף " מהזוית של רוית "  ותתעדכנו במתכונים חדשים טעימים קלים ובריאים יותר !

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה