יום שני, 4 בינואר 2016

"בר-אל" משיקה עוגיות ללא גלוטן עם אלמנטים בריאותיים נוספים ללא תוספת סוכר וטבעוניים .



היי חברים,
חברת "בר-אל" נוסדה בשנת 2003,

היא מייצרת ומשווקת מוצרי בריאות טעימים ללא גלוטן לחולי צליאק וכלל האוכלוסיה .
מוצרים טעימים ועסיסיים השומרים על טריות לאורך זמן .
החברה מייצרת במפעל בפארק התעשיה עמק חפר .
החברה מייצרת מוצרים ללא גלוטן :
מוצרי מאפה אפויים ומוכנים לאכילה :לחמים,לחמניות,פיתות,עוגות ועוגיות .
תערובות להכנת מוצרי מאפה ללא גלוטן בבית :תערובת להכנת לחם,עוגות,פנקייק,פסטה ועוד ....

חברת בר-אל משיקה סדרת עוגיות חדשה ללא גלוטן ,הסדרה כוללת 4 טעמים :



עוגיות בטעם חלבה -ללא גלוטן וטבעוניות
טעם החלבה דומיננטי ,פחות מתוקות ....חוץ מהטבעונים שהעוגיות בול בשבילהם ....אוהבי החלבה זה בדיוק עוגיות בשבילכם (בעלי אהב בטירוף )

עוגיות מלוחות -ללא גלוטן וללא תוספת סוכר (וללא תחליפי סוכר )
מתאים גם לאוכלוסיה שלא צורכת סוכר

עוגיות וניל שוקולד צ'יפס-ללא גלוטן







עוגיות שוקו-שוקולד צ'יפס ללא גלוטן







כל העוגיות בסדרה ללא גלוטן,ללא כולסטרול,ללא לקטוז וקזאין וללא חומצת שומן טראנס .


העוגיות פריכות וטעימות ונותנות לאוכלוסיה שרגישה לגלוטן ולחולי הצליאק להנות מטעם מעולה .
נשנוש וקינוח טעים וכיפי .

כשר פרווה בהשגחת הרב לנדא .
מחיר לאריזת עוגיות 19-20 ש"ח
להשיג ברשת יינות ביתן,שופרסל (מחלקת GREEN)אושר עד ובבתי טבע ברחבי הארץ .
פרטים נוספים באתר :

תודה לבר-אל שדואגים למוצרי בריאות לקהל הרחב ולאוכלוסיה בעלת רגישות לרכיבי מזון .

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה