יום ראשון, 6 בספטמבר 2015

קובה דלעת טעימה ,מהירה קלה להכנה !



היי חברים ,
השבת הכנתי קובה דלעת ...
כבר הרבה זמן שאני רוצה ומפנטזת להכין קובה דלעת אבל חוששת , זה תמיד נראה לי מסובך מידי ....
אבל השבת החלטתי שאני מנסה וניסיתי .
יצא לא מעולה סופר מעולה הכנתי סיר אורז ליד ,אחלה ארוחה לכבוד השבת .
אני בטוחה שכמוני יש עוד הרבה שמפחדות ומהססות אבל אתן לא מבינות כמה זה פשוט .
אני מצרפת לכן מתכון מנצח !!!!

לקובה :
2 כוסות סולת
חצי כפית מלח
כוס מים רגילים

למילוי :
350 גרם בשר טחון
בצל קצוץ
פטרוזיליה קצוצה
תבלינים : מלח פלפל פפריקה

לרוטב :
2-3 עלי סלרי
דלעת חתוכה לקוביות בינוניות
בצל קצוץ
3 שיני שום כתוש
רסק עגבניות קטן
2 עגבניות מגורדות
1/4 מיץ לימון
3 כוסות מים
תבלינים : מלח פלפל שחור פפריקה מתוקה וכף סוכר

אופן ההכנה :
לערבב בקערה את החומרים של הקובה ולהניח בצד .
לטגן בצל בשמן עד לשקיפות להוסיף את הבשר טחון להוסיף את הפטרוזיליה והתבלינים
ואחרי כמה דקות לכבות את הגז ולהניח להתקרר .
להכנת הרוטב : לטגן בצל בשמן להוסיף את השום הכתוש לשים את עלי הסלרי אני חתכתי אותם ל4 חלקים .
להוסיף את הדלעת ואחרי כמה דקות להוסיף את העגבניות המגורדות התבלינים והמים לבשל כחצי שעה .
בינתיים להכין את הקובות : לקחת קצת מהסולת לשטח על היד כמו פיתה למלא בבשר ולסגור לקובה .


אחרי 30 דקות לזרוק לסיר הרוטב את הקובות ולתת לזה בישול של עוד כשעה על אש נמוכה .

שיהיה בהצלחה ובתיאבון !!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה