יום שבת, 22 באוגוסט 2015

משק צוריאל שולחת לנו טעימה מהגליל ... צפתית מעודנת ובולגרית 5%



היי חברים ,

משק צוריאל של משפחת צוריאל התמחה בגידול פרות לחלב .
המשפחה חיפשה שימושים נוספים לחלב והחליטו להכין מוצרי חלב .
כדי להכין את הגבינות הטובות ביותר  נסעו לשוויץ ללמוד מהמומחים ביותר ,את הלאבנה למדו מהבדואים השכנים .
וכך למרגלות הר תבור נולדה לה מחלבה קטנה ואיכותית "מחלבת משק צוריאל"



משק צוריאל היתה הראשונה בתחום מוצרי חלב הסויה אח"כ נכנסה לתחום חלב העיזים וגבינות מלוחות מעודנות.
במשק צוריאל יש מוצרי חלב מסוגי חלב שונים :עיזים,כבשים בקר וחלב סויה .

גבינה בולגרית-סדרת המעדניה :
הבולגרית היא גבינה קשה מחלב בקר עם 5% שומן בלבד ,בעלת מליחות אופינית .
ניתן לשים בכריכים בסלטים בהגשה של פלטת גבינות בבישולים : פשטידות קישים פיצות ומאפים .
אני מגישה עם אבטיח קר -פשוט מעדן וצונן לימי הקיץ .

גבינה צפתית מעודנת :
הגבינה עם הכי מעט נתרן ועם טעם מצויין .



גבינה מעודנת רכה למחצה .
מחלב בקר עם 5% שומן בלבד ,בעלת מליחות עדינה מרקם נימוח ...גבינה טעימה .
ניתן לאכול כנשנוש בארוחות בוקר וערב כריכים סלטים מאפים ועוד ...
אני הגשתי עם סלט ירקות -טעים וכיפי .

אני הכנתי בוריקיטס עם מילוי גבינות ,מצרפת לכם מתכון .
הבצק הוא בצק ספידי קל נוח וטעים .

בוריקיטס עם גבינות :  בצק מ4 רכיבים שיש לכולם בבית  :
מצרכים לבצק:
2 כוסות קמח
1 גביע קוט'ג
200 גרם חמאה
 קורט מלח
מלית גבינות : ( כל אחד יכול לשים איזה גבינות שהוא אוהב )
1 חבילה  גבינה לבנה יבשה ( טוב טעם )
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
100 גרם גבינה צפתית מעודנת 5% משק צוריאל
100 גרם גבינה בולגרית סדרת המעדניה 5% משק צוריאל 
1 ביצה
חצי כפית סוכר


מערבבים את כל חומרי הבצק
מערבבים את כל חומרי המלית .
מחלקים את הבצק ל-3
מרדדים , קורצים עיגולים בינוניים שמים באמצע כף מהמלית ומקפלים לצורת חצי עיגול .
אפשר גם  לרדד לעיגול גדול לחתוך לרבעים וכל רבע למשולשים קטנים לשים מהמלית בקצה הרחב של המשולש ולגלגל לצורת סהרון .

בתיאבון !

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה