יום חמישי, 2 ביולי 2015

עוגיות שושנים יפות טעימות רכות ומתאימות לכל יום !!!



היי חברים , היום אני משתפת מתכון של עוגיות מנצחות שמתאימות ליום חול  לארוח ולשבת .
נראות טוב ...יפות יפות שבא לטרוףףףף
טעימות נימוחות ומתחסלות ....
ניתן לעשות גם חלבי וגם פרווה ניסיתי את שני הסוגים ושניהם יוצא טעים .

מצרכים :
חבילה מחמאה(פרווה) / 2 חמאה (חלבי)
1/2 כוס מיץ תפוזים
3 חלמונים ( צהוב)
חבילה קמח אוסם תופח קטן
1/2 כוס סוכר

ללוש לבצק לשים שעתים במקרר .

למילוי:
3 חלבונים
3/4 כוס סוכר
שקית אינסטנט וניל

להקציף חלבונים עם סוכר אח"כ להוסיף את האינסטנט וניל

אופן ההכנה : 
לחלק את הבצק ל4 עיגולים ,לרדד כל עיגול עם מערוך למרוח מילוי על העיגול שרידדנו
לגלגל לרולדה ואז לחתוך להפוך ולשים בתבנית עם הצד של הקרם כלפי מעלה ,
להכניס לתנור שחומם מראש 160 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות יפה .
ניתן לפזר אבקת סוכר מעל אחרי שמתקרר (אני ויתרתי ).

תהנו
שבת שלום חברים .

עוד מתכונים טעימים עסיסיים וקלים תוכלו למצוא בדף שלי "מהזוית של רוית"
פשוט תעשו לייק ותתעדכנו במתכונים חדשים ומוצלחים ... מצרפת לינק :


3 תגובות:

  1. אפשר בבקשה לדעת כמה כוסות קמח תופח אני יכולה להשתמש במקום שקית אין לי יש לי קמח תופח קילו

    השבמחק
  2. כמה חמאה בגרם?
    ואם אין לי קמח תופח כמה אבקת אפייה?

    השבמחק