יום שני, 8 במאי 2017

המליות של פוליבה ומתכון מעולה לאפחורס מהממים :)





היי חברים,
חג השבועות מתקרב וזה הזמן לעוגות חגיגיות ולמטעמי חלב.
"פוליבה" החברה הגדולה והוותיקה בישראל לייצור, ייבוא ושיווק חומרי גלם ומוצרים לענף האפייה והמזון.
מהיום גם אנחנו הצרכנים הפרטיים אוהבי האפיה נוכל להנות ממוצרים במחירים מעולים 👍

פוליבה מציעה 3 מליות לאפיה ומילוי: מלית דובדבנים, מלית אוכמניות וריבת חלב!

ריבת חלב מרכיבים טבעיים וללא צבעי מאכל רק ב-10 ש"ח (340 גרם) אין מחיר כזה!!!!
מליות דובדבנים/ אוכמניות מיוצרות מרכיבים טבעיים וללא צבעי מאכל שמכילות 42% פרי, מתאימות לעוגות
המתוכננות לשבועות לאפיה ומריחה במחיר של 8 ש"ח בלבד (400 גרם)
כל המליות מוכנות לשימוש ושומרות על צורתם המקורית בזמן האפייה.
מכינים קינוחי כוסות ממליצה לשים שכבה באמצע של מלית אוכמניות או דובדבנים בשביל הטעם ובשביל היופי.

את המליות ניתן להשיג בחנויות של "פוליבה":
רחוב העצמון 1 רמלה, החומה 2 ראשון (חנות קונספט חדשה) או באתר "פוליבה"
המליות בכשרות בד"צ

ועכשיו קבלו מתכון פשוט מוצלח וקל לאלפחורס טעימים ויפים 
מצרכים:
200 גרם חמאה
1 כוס סוכר
3 ביצים
1 סוכר וניל
1 אבקת אפייה
500 גרם קורנפלור
כוס קמח
ריבת חלב וקוקוס

אופן ההכנה:
מקציפים את הסוכר והחמאה הרכה עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית
מוסיפים את הביצים אחד אחד ומקציפים היטב.
מוסיפים סוכר וניל ואבקת אפייה ומקציפים עוד קצת לקבלת אחידות.
מנפים קורנפלור לקערה נפרדת ומוסיפים בהדרגה לתערובת תוך כדי הקצפה,
מנפים את הקמח ומוסיפים בהדרגה לתערובת תוך כדי ההקצפה.
מרדדים לעלה לא דק מידי בערך חצי ס"מ וקורצים עיגולים/לבבות או כל צורה שאתם אוהבים
מניחים בתבנית עם נייר אפיה (לא לשים קרוב מידי) ומכניסים לתנור שחומם מראש 160 מעלות 
לכ-15 דקות (עד שהעוגיות מזהיבות אבל הן צריכות להשאר בהירות).
אחרי צינון לוקחים עוגיה מורחים ריבת חלב ומצמידים לה עוד עוגיה (כמו סנדוויץ) מורחים ריבת חלב
גם בצדדים ואז מגלגלים בקוקוס.




חג שבועות שמח חברים ❤

עוד מתכונים טעימים עסיסיים וקלים תוכלו למצוא בדף שלי "מהזוית של רוית"
פשוט תעשו לייק ותתעדכנו במתכונים חדשים ומוצלחים ... מצרפת לינק :

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה