יום ראשון, 21 במאי 2017

פלאפל גבינות לשבועות בליווי איולי סלרי ובצל ירוק !!!






היי חברים,
שף עידו מדר מקים "סדנאות שמחות " סדנאות לילדים, נוער ומבוגרים חולים, אוטוסיטים ובעלי צרכים מיוחדים.
שהתארח כאן בבלוג ושיתף אותנו במתכונים טעימים, בריאים ומפתיעים.
לכבוד שבועות ביקשתי ממנו מתכון מפתיע, קל טעים ומיוחד והוא מצידו עם האהבה שלו לזולת משתף אותנו
במתכון סופר מיוחד שכבר למעלה מ-5 שנים מוגשת בקפה תפוז 👍
אני אישית טעמתי אותה והיא מעולה 😋

פלאפל גבינות בליווי איולי סלרי ובצל ירוק

מצרכים:
250 גרם גבינה לבנה
250 גרם מוצרלה מגורדת
250 גרם צהובה מגורדת
50 גרם רוקפור
4 ביצים
חצי כוס בזיליקום קצוץ גס
כוס וחצי קמח
חצי כפית אבקת אפיה
מלח
פלפל שחור גרוס
פירורי לחם לציפוי
שמן עמוק לטיגון

אופן ההכנה:
מערבבים הכל למסה חלקה ומעט דביקה, אם יש צורך אפשר להוסיף או להוריד מכמות הקמח.
מכדררים לכדורים קטנים ומגלגלים בפירורי לחם.
לשומרי הגלוטן ניתן להחליף את הקמח בקמח לל"ג וכמו כן את פירורי הלחם לל"ג.
מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.
ניתן להקפיא את הפלאפל לאחר הציפוי בפירורי לחם ומתי שמתחשק משהו טעים או אם באים אורחים בהפתעה
להוציא,להפשיר ולטגן.

רוטב איולי סלרי ובצל ירוק:

מצרכים:
כוס וחצי מיונז
3 גבעולי סלרי
2 גבעולי בצל ירוק
5 שיני שום
1 כף מיץ לימון טרי
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
טוחנים הכל יחד במעבד מזון ומגישים לצד הפלאפל.

מנה מושקעת שלא רואים כל יום ומאד מיוחדת 😍
חג שבועות שמח חברים ❤


עוד מתכונים טעימים עסיסיים וקלים תוכלו למצוא בדף שלי "מהזוית של רוית"
פשוט תעשו לייק ותתעדכנו במתכונים חדשים ומוצלחים ... מצרפת לינק :

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה