יום שלישי, 24 במרץ 2015

תבנית ירקות שורש צלויים בליווי קרם חזרת .



חברת " מעדני מיקי " מגישה לנו מתכון לקראת חג פסח עם חזרת .
קרם חזרת עדין שעשוי מחזרת מיקי ומשמנת סויה לבישול בשילוב עם הירקות המתקתקים יהיו תוספת נפלאה
לשולחן הסדר .
החזרת של מיקי בטעם עדין וביתי , מרכיבים טבעיים ללא טעמי לוואי מלאכותיים ותעשייתים .
החזרת דלת שומן , ללא שומן רווי וללא כולסטרול .











מצרכים : ( ל2-4 מנות ) 

לקרם החזרת :
1/2 קופסא חזרת ביתית אמיתית של מיקי
1/2 מיכל שמנת לבישול על בסיס סויה
1 כף מיונז
1 כפית שמן זית
1/2 מיץ לימון סחוט

לירקות הצלויים :
2 גזרים קלופים וחתוכים לאורך
1 סלק
1 בטטה
1 שומר
1 קולרבי
1 בצל אדום
ראש שום
1/2 כפית מלח גס
1/2 כפית גרגירי פלפל אנגלי
1 כפית שמן זית
1 כפית גרידת לימון
2-3 עלי רוזמרין

אופן ההכנה :
להכנת הקרם : בקערה מערבבים את החזרת של מיקי עם השמנת ושאר החומרים עד לקבלת מרקם אחיד .
                    ניתן לעבד בעזרת מקל בלונדר ( לא הרבה )
להכנת הירקות :
מקלפים את הירקות ופורסים פרוסות עבות לאורך , לא עבות מאד .
מסדרים את הירקות בתבנית מתבלים בשמן זית , גרידת לימון מלח ופלפל ומעל ענפי רוזמרין .
אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ( עד שהירקות רכים )
לאחר צינון אפשר לזלף קרם חזרת מעל הירקות או להגיש בקערית ליד .











המתכון בשיתוף אתי בטיטו - מתכונאית ובלוגרית בעלת הטור " הרשימות של אתי"
צילום וסטיילינג - יולה זובריצקי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה