יום שישי, 11 בנובמבר 2016

סדרת שימורי עגבניות איטלקיות אמיתיות של מאסטר שף+ מתכון לשורבת פסטה :)




היי חברים,
בשביל להוציא מנה טובה צריך להשתמש בחומרי גלם איכותיים.
תחביב הבישול הופך ליותר מתחביב בשנים האחרונות והמון כשרונות נתגלו בתוכניות הבישול, כולם מחפשים
לקנות מוצרים איכותיים ובריאים יותר.
מאסטר שף המותג הקולינארי שמציע מגוון מוצרים שמשדרגים את המנות למנות עשירות וטעימות
מציג סדרה חדשה של עגבניות איטלקיות בריאה וטעימה יותר.
הסדרה החדשה חוסכת לנו זמן ועוזרת לנו לבשל מנה מנצחת .

עשויה מ- 100% עגבניות איטלקיות ,רכיבים טבעיים בלבד וללא חומרים משמרים!

שיטת הייצור שומרת על הטעם הנפלא והערכים התזונתיים של העבניות.
לעגבניות האיטלקיות יש מתיקות טבעית גבוהה וחומציות נמוכה לכן אין צורך להוסיף סוכר לנטרול החומציות.
בסדרה: עגבניות שלמות מקולפות,עגבניות קוביות ומארז שלישייה חתוך דק.


משתלב נהדר עם פסטות,פיצות,שקשוקה,לזניה, מרקים ותבשילים שונים.

כשר פרווה בהשגחת בד"צ אגודת ישראל
ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות מובחרות.
מחיר מומלץ לצרכן:
מארז שלישייה חתוך דק כ-16.9 ש"ח (כל קופסא 400 גרם)
עגבניות שלמות מקולפות כ-5.9 ש"ח (400 גרם)
עגבניות קוביות כ-5.9 ש"ח (400 גרם)

רוצים לקבל טיפים ומתכונים של מאסטר שף: דף הפייסבוק של מאסטר שף

דני בעלי פינק עם שורבת פסטה (פסטה עם המון רוטב) טעים ומעולה לימים קרים!



מצרפת מתכון לחצי חבילת פסטה:
בתוך סיר לשפוך שמן זית בנדיבות,לטגן בצל קצוץ דק לזרוק פלפל חריף שלם 5 שיני שום כתושות
לטגן יחד על אש קטנה עד שהבצל מזהיב.
לשפוך חצי קופסא קוביות עגבניות איטלקיות או עגבניות חתוך דק של מאסטר שף להוסיף 2 כפות רסק גדושות
לערבב טוב עד שמבעבע.
להוסיף חצי כוס מים רותחים לערבב טוב ניתן להוסיף חצי כפית סוכר ולערבב.
לפזר מלח בנדיבות קצת פלפל שחור וכמון להוסיף 5 כוסות מים רתוחים לתת להכל לבעב על אש קטנה
להוסיף פפריקה מתוקה וחריפה לפי הטעם (במידה וזה לילדים אז אפשר לוותר על החריף) קצת כורכום ולערבב
אחרי 10 דקות של רתיחה טובה על אש קטנה זורקים חצי חבילת פסטה, מערבבים כל כמה דקות שלא יידבק.
כשזה מוכן (טועמים את הפסטה) גישים בצלחת עמוקה או קערית מרק ....ומתענגים.
בתיאבון :)


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה