יום שבת, 30 ביולי 2016

גבינת שמנת נפוליאון במגוון טעמים מפתיעים +מתכון ללחמניות חלפיניו עם זיתים!



היי חברים,
תנובה ממשיכה להפתיע!
גבינות שמנת נפוליאון המוכרות והטעימות עכשיו במגוון טעמים חדשים ומפתיעים:

נפוליאון עם פלפל חלפיניו חריף קצת 24% שומן

גבינה שמתאימה לכל החברה שמוציאים חריף לטעם פיקנטי יותר, אנחנו חובבי החריף אכלנו ישירות מהקופסא
ואהבנו זה חריף נסבל (גם אלה שפחות אוהבים חריף יכולים לאכול ולהנות) ועדין משדרג והופך את הגבינה
לפיקנטית.

נפוליאון עם בצל 16% שומן

גבינה סופר טעימה ופחות שמנה, הבצל הוא הירק היחיד שאוהבים להוסיף כמעט להכל.

הגבינות משתלבות מעולה בבישול ואפיה וגם במריחה על הכריך כי בא לנשנש משהו טעים.
מתאימות לפשטידות ולמאפינס ואני החלטתי לנסות לשלב את הנפוליאון חלפיניו בלחמניות.
בעלי אמר : " יצאו רמה גבוהה" , הבנתי שהן יצאו מעולות!!!

כמובן שאני מצרפת לכם את המתכון וממליצה לכם להכין ולהנות.

מתכון ללחמניות גבינת נפוליאון חלפיניו עם זיתים:
מצרכים:
2 ביצים
2 כוסות קמח תופח
1/2 כוס שמן
חופן זיתים שחורים/ירוקים קצוצים גס
כף גדושה גבינת שמנת נפוליאון עם פלפל חלפיניו (לדעתי גם עם גבינת השמנת עם הבצל יהיה נהדר)
תבלינים לפי הטעם מלח/פלפל
שומשום- לפיזור
ביצה להברשה מעל (לא חובה)

אופן ההכנה:
לחמם תנור ל170 מעלות ,לערבב הכל (חוץ מהשומשום) במידה וחסר קמח להוסיף.
ליצור את הלחמניות באיזה צורה שרוצים ולשים על תבנית להבריש בביצה ולפזר שומשום מעל.
להכניס לתנור ולהוציא כשהלחמניות מקבלות צבע יפה.






בתיאבון :)
עוד מתכונים טעימים עסיסיים וקלים תוכלו למצוא בדף שלי "מהזוית של רוית"

פשוט תעשו לייק ותתעדכנו במתכונים חדשים ומוצלחים ... מצרפת לינק :



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה