יום שישי, 3 ביוני 2016

פסטה ברילה ללא גלוטן ברוטב תיאלנדי על בסיס קוקוס עם חזה עוף צרוב על פלטה.


היי חברים,
חג שבועות כבר כאן, ואפשר להנות מהחג גם אם אתם נמנעים מלאכול לקטוז או גלוטן וגם אם אתם רגישים אליהם.


חג שבועות אלטרנטיבי, עם פסטה ברילה זוכת פרס מוצר השנה 2016  ...פסטה ללא גלוטן-
פסטה טעימה,למרות היותה ללא גלוטן שומרת הפסטה על צבעה בגלל שהיא מכילה קמח תירס צהוב...
ואלפרו שמציע שמנות על בסיס צמחי: שמנת סויה,שמנת אורז ושמנת קוקוס ללא לקטוז וללא גלוטן.
קלות לעיכול על בסיס צמחי ומתאימות לקינוחי פרווה גם לאחר ארוחה בשרית.



חג השבועות הפך לחג של כולם:טבעונים,צמחונים,שומרי הכשרות רגישים ללקטוז ולשוחרי הבריאות ובכל זאת
החג נשאר טעים במיוחד.

ועכשיו מתכון טעים במיוחד ללא גלוטן וללא לקטוז (אני הוספתי חזה עוף אבל ממש לא חובה ועדין יאמי)

פסטה ברוטב תיאלנדי על בסיס קוקוס עם חזה עוף צרוב:
מצרכים:
חבילה פסטה ברילה פנה ללא גלוטן
לבשל לפי ההוראות

רוטב:
בצל אדום פרוס רחב
פלפל אדום חתוך לרצועות
כוס אפונה
גינגר טרי מגורד
שן שום
חצי חבילת כוסברה
רוטב סויה
כף שמן שומשום
כפית סוכר
שמנת קוקוס אלפרו 250 מ"ל
חתיכות חזה עוף צרוב (לא חובה)

אופן ההכנה:
מטגנים הכל על אש גבוהה, בצל שום גמבה אפונה גינגר כוסברה.
טיגון מהיר אלדנטה.
מוסיפים את השמנת קוקוס.
בינתיים צורבים חתיכות חזה עוף על מחבת (במידה ורוצים חזה עוף ) מוסיפים לרוטב לדקה.
מערבבים את הרוטב עם הפסטה ו.... נהנים מפסטה טעימה טעימה.



עוד מתכונים טעימים עסיסיים וקלים תוכלו למצוא בדף שלי "מהזוית של רוית"
פשוט תעשו לייק ותתעדכנו במתכונים חדשים ומוצלחים ... מצרפת לינק :

חג שבועות שמח לכולם 




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה