יום שני, 11 בינואר 2016

בלדי משיקה סטייק פורל -ים נורבגי -100%דג!לא מעובד!ללא כימיקלים!ללא תוספת מים! +מתכון לחריימה עסיסי .




היי חברים,
בלדי מתמחה בעיבוד,ייצור ייבוא ושיווק של מוצרי בשר,בקר,עוף ודגים .


מוצר השנה של חברת "בלדי" שחוגגת 100 שנים להיווסדה הינו פורל ים נורבגי אמיתי איכותי ועשיר באומגה 3 .
פורל הינו דג ממשפחת הסלומון מגיע היישר מהפיורדים של נורבגיה ,צבעו אדמדם ובשרו עסיסי הודות ל:
חומצות שומן מסוג אומגה 3 ! 100%דג! לא מעובד! ללא כימיקלים! ללא תוספת מים!
פורל ים נחשב מזון עשיר בחלבון ודל בשומן רווי .
לפי מחקרים אחרונים הוכח כי יש קשר בין אכילת דגים לירידה באחוזי הסיכון למחלות לב,שבץ ואלצהימר .
הפורל נוח להכנה ומתאים למגוון צורות : אפיה,טיגון,גריל בישול ועוד ...
הפורל בעל טעם מעודן ומיעוט עצמות שהופך אותו לידידותי לילדים .

משקל אריזה נע בין 800 גרם ל-1.2 ק"ג
מחיר מומלץ לצרכן נע בין 44.9-49.9 לק"ג .
ניתן להשיג :מחסני השוק,סופר ספיר,ויקטורי,סופר ברקת,קו אופ שופ,מגה ,יוחננוף,מחסני להב,פרש מרקט ורמי לוי .
הדג כשר בהשגחת בד"צ חוג חת"ם סופר ובד"צ בני ציון ירושלים .

ועכשיו הבטחתי מתכון מנצח לחריימה טריפולטאי אמיתי של אמא שלי שלמדה מאמא שלה ואין אחד שלא מלקק את האצבעות אפילו שזה חריף :)
אני עשיתי עם דג חי ודג פורל שמתאים לילדים

מצרכים :
סטייק פורל ים נורבגי (4 חתיכות) (אפשר גם דגים חיים או בורי אבל הם לא מתאימים לילדים הם מלאים עצמות)
מיץ לימון
מלח

שמים את הדגים בקערה עם המיץ לימון והמלח כשעה ,הריח נעלם .

1/2 כוס שמן
1 וחצי כפות פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה (מי שלא אוהב חריף יכול לשים רק חצי כף )
ראש שום
רסק עגבניות קופסא קטנה
מים לפי הצורך
כף כמון
כפית קימל (קרויה)

אופן ההכנה:
לכתוש את שיני השום בתוך צלחת עמוקה לשים חצי כף מלח ולמעוך את השום עם המלח (עם מזלג)
להוסיף את הפפריקה המתוקה והחריפה להוסיף רבע כוס מים לערבב .
לשים שמן בסיר וכשזה חם לשפוך את העיסה לסיר לחכות שהכל יבעבע ,ואז מוסיפים את הרסק עם עוד רבע
כוס מים,מבשלים 5 דקות .
מכינים בקערה קטנה לימון בחוט כמון קימל מערבבים עם טיפה מים ומוסיפים לסיר .
טיפ-מים להוסיף ממש בקמצנות כדי שייצא רוטב סמיך ולא דליל והצבע יהיה יפה .
לתת לרוטב להצטמצם מנמיכים את האש ,שוטפים את הדגים ומוסיפים בצורה מסודרת לסיר .
תדאגו לערבב את הסיר קלות כדי שהדגים יקבלו את הרוטב ,ניתן להפוך את הדגים בזהירות או עם כף
לשפוך מהרוטב עליהם .

שיהיה בתיאבון :)

עוד מתכונים טעימים עסיסיים וקלים תוכלו למצוא בדף שלי "מהזוית של רוית"
פשוט תעשו לייק ותתעדכנו במתכונים חדשים ומוצלחים ... מצרפת לינק :




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה