יום רביעי, 18 בנובמבר 2015

חלות במתיקות מעודנת לכבוד שבת וגם ליום חול :)


היי חברים ,
הפעם אני משתפת במתכון קל פשוט לחלות לא מתוקות מידי לכבוד שבת .
חלות טעימות רכות ואווריריות .

מצרכים :
קילו קמח
1 שקית שמרית
1 שקית משפר אפיה של שמרית (נמצא במקרר ליד השמרית או בנפרד או צמוד לשמרית )
רבע כוס סוכר
כפית וחצי מלח
3/4 כוס שמן
2 כוסות מים פושרים
2 ביצים
שומשום,פרג לפזר על החלות

אופן ההכנה :
לערבב קמח שמרים משפר אפיה סיכר להוסיף שמן ביצים ומים וללוש טוב ,אחרי שמתקבל בצק להוסיף את המלח
וללוש שוב ,לשים לתפיחה שעה וחצי .
לקלוע צמות ולהתפיח עוד חצי שעה .
למרוח ביצה לפזר שומשום או פרג מה שרוצים ולתנור 200 מעלות .



זה השקית של השמרית + משפר האפיה שאני משתמשת ,המשפר אפיה כשמו כן
הוא הופך את הבצק לאוורירי יותר ,מומלץ !



בהצלחה !
עוד מתכונים טעימים עסיסיים וקלים תוכלו למצוא בדף שלי "מהזוית של רוית"
פשוט תעשו לייק ותתעדכנו במתכונים חדשים ומוצלחים ... מצרפת לינק :

טיפ חשוב בכלל לכל עבודה עם בצק , כדאי ואפילו רצוי לנפות את הקמח !!!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה