יום חמישי, 21 במאי 2015

פשטידת בצל לשבועות סופר טעימה !!!



היי חברים ,
אחרי שניסיתי אין ספור מתכונים לפשטידת בצל מצאתי את המתכון לפשטידה המעולה הזאת
מתכון של קובי בר עם שינויים קלים ותוספות .
נכון שלא כולם אוהבים בצל אבל ... את הפשטידה הזאת גם מי שלא אוהב בצל יאכל בהנאה .
הבצל לא מורגש ולכן גם ילדים אוהבים (עשיתי אותה ליום המשפחה בגן של הילדה וכולם התענגו ) .

מצרכים :
חמאה 100 גרם
4 ביצים
4 בצלים גדולים קצוצים
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
שמנת להקצפה
4 כפות קמח תופח
1 כף קורנפלור
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה :
להמיס חמאה במחבת להוסיף את הבצל ולטגן עד שנהיה שקוף ומתרככך , להוסיף את השמנת לערבב
להשאיר 5-10 דקות על אש נמוכה ולהוריד מהגז להצטננות .
אחרי שמתקרר להעביר לקערה להוסיף את הביצים , הגבינה צהובה ,הקמח הקורנפלור והתבלינים
לערבב טוב טוב ולשפוך לתבנית משומנת .
להכניס לתנור שחומם מראש 160 מעלות לאפות כשעה עד שהפשטידה מקבלת צבע חום יפה .

חג שבועות שמח .

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה