יום חמישי, 27 באוגוסט 2015

"קוקי" משיקים -תבניות אפיה חד פעמיות יפות בריאות נוחות ובמגוון צורות וגדלים !!!

היי חברים ,
את קוקי כולנו מכירים משקיות הצלייה הנהדרות והשימושיות שלו .
שקיות האידוי במיקרוגל ושקיות לטוסטר .
נייר האפיה האקולוגי המצויין שמאז שגיליתי אותו אני לא מחליפה אותו ,ידידותי לסביבה .


שקיות הצליה -מכניסים את האוכל לשקית והאוכל יוצא רך טעים ועסיסי מתבשל מהר ולא מלכלך את התבנית .
בקוקי הבינו כמה חשוב לנו ההורים הזמן ,הבריאות והנוחות והחליטו להמשיך להפתיע .....
האמת שאני מכינה עוגות כמעט פעמים בשבוע וכמו שאתם כבר יודעים קשה מאד לנקות לאפות לבשל
כשיש 4 קטנות בבית ולכן אני תמיד מחפשת דרכים שיקלו עלי פתרונות קלים אבל איכותיים .
בהתחלה היתי משתמשת בתבניות הכסף אבל מהר מאד הבנתי שהם לא בריאות ואפילו מזיקות אז הפסקתי
וחזרתי להשתמש בתבנית רגילה רב פעמית שצריך לשטוף .
גם כשהיתי אופה בתבניות הכסף כשעוד לא ידעתי על הנזק שגורמות תמיד היתי מעבירה אחר כך את הבישולים
לכלים רגילים ואת העוגות לצלחות הגשה כי זה לא היה יפה להגשה .

בקוקי פתרו לי את כל הבעיות והשיקו תבניות אפיה מעוצבות חד פעמיות :
התבנית עשויה מקרטון מתמחזר בהליך מחזור נייר ,תבנית ידידותית לסביבה .
התבניות מעוצבות כך שניתן להגיש לשולחן ישר מהתנור לשולחן  .
עיצוב מיוחד לימי הולדת לילדים עיצוב אלגנטי וקלאסי לחגים ולארוח .
התבניות מגיעות בשלל צורות :
תבנית אינגליש קייק ששימושית מאד לעוגות .
תבנית מרובעת לבישולים
תבנית מתומנת לפשטידות ומאפים
תבניות קאפקייק למאפינס .
התבניות ניתנות לשימוש בתנור ובמיקרוגל ,מתאימות לאפיה ולצליה .
עמידות בחום של עד 220 מעלות ואטומות לנוזלים .
האיכות הטכנולוגית הגבוהה מאפשרת להעביר מהתנור להקפאה בלי לפגוע באיכות התבנית והמאפה .

פתרון קל נוח אקולוגי ומעוצב (כל המוצרים של קוקי האמת )

אתם מוזמנים לחג פתרון מצויין לקחת בתבנית של קוקי גם יפה וגם לא צריך לזכור להחזירsurprise .

ועכשיו מתכון נהדר לעוגת דבש מתובלת באדיבות הקונדיטורית ספיר דעבול :
המתכון ל2 עוגות בתבניות אינגליש קייקמ24 ס"מ של קוקי

רכיבים :
3 ביצים
1/2 כוס סוכר
1 כוס דבש טהור
3/4 כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
1 כוס תה מוכן ללא סוכר
2 כפות גדושות ממרח תמרים
2 ורבע כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית אגוז מוסקט
1/4 כפית הל טחון
1/4 כפית ציפורן טחון
חופן שקדים פרוסים לקישוט

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את הקמח,אבקת האפיה והתבלינים .

במערבל מערבלים ביצים,דבש,סוכר תמצית וניל,תה וממרח תמרים עד שהבלילה אחידה .

מוסיפים בהדרגה את הקמח המתובל ומערבלים עד איחוד .
יוצקים לתבניות קוקי ומפזרים מעל שקדים פרוסים .
אופים בחום בינוני 170 מעלות כ-40 דקות .
















שנה טובה ומתוקה מקוקי וממני .





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה